1. N-are nicio legatura lungimea/forma cuvantului cu ceea ce denumeste.
2. Pentru ca ei trebuiau sa se sinucida prin explozie in mijlocul maselor de oameni, pentru a lua cat mai multe vieti omenesti. Daca nu purtau casca, era foarte posibil sa moara chiar pe drum in zadar, iar armata/comunitatea terorista etc. ar iesi pe minus degeaba.
3. Este un protocol de baza in medicina, nu conteaza cui i se face injectia si de ce.
4. Identic.
5. In cazurile in care ar fi inchise pentru incalcarea unor norme, sa nu fie pradate de hoti sau vandalizate.
6. Inotul slabeste in cazul oamenilor. Oamenii n-au aceeasi structura biologica asemenea balenelor. Ar fi chiar aiurea, nu?
7. The Day of Peace?
8. Datorita carotenului din citoplasma de la nivelul celulei vegetale.
9. Intunericul nu are viteza, el aparand in lipsa luminii.
10. Pe langa faptul ca nu e chiar foarte hranitoare carnea soarecelui, care e si foarte putina, contine si foarte multi paraziti, soarecii insusi fiind o specie parazit. Totusi, in unele tari exista acest tip de mancare, dar nu au mare succes.
Care e rostul acestor intrebari?
Stiu, ai scris pe google intrebari fara raspuns . Puteati totusi sa precizezi sursa de unde ai luat aceste intrebari.
@ardnaxur1961 Stiu eu sa raspund la asta: Pentru ca multi oameni ca tine ar muri in chinuri.
AvalohAlyn întreabă: