anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok, explicati-mi şi mie câteva lucruri despre al 2 le-a război mondial.
1) A fost pana la urma Anglia învinsă de Hitler? Dacă nu, atunci cum s-au aparat?
2) ce era cu Spania şi Portugalia pe vremea aia? Dar cu Suedia şi Finlanda? Nu avea treaba Hitler cu ei sau?
3) de ce era Italia împărțită în 2 parti? Adică nu Mussolini conducea toată Italia?
4) de ce nu a intervenit Stalin pana în 1945 în al 2 le-a război mondial?
5) cum a învins Stalin?

Răspuns Câştigător
| JackR a răspuns:

Esti un mare bou! (acum te-am jignit!). Ai scris ca talambul "se intelegea Churchill cu Franklin" (te-am jignit din nou) si cand ti -am spus ca esti pe langa drum, pentru ca presedintele american se numea Rooselvelt, tu imi spui, cu superioritatea ignorantului imbecil (inca o data!), sa citesc cine este Roosevelt.
Daca ai intrebari, dar ti-e lene sa deschizi o carte, conform celor scrise de tine, "cauta pe google ca ai gratis google ul". Macar Google nu iti spune ca esti idiot (ca sa fie patru!).

34 răspunsuri:
| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

Stii proverbu ala multi citesc putini pricep? Ti se aplica exact ca o manusa laughing.Am spus eu cau venit americanii? Am scris eu asa ceva? Dar am scris altceva, pe care se pare tu nu prea pricepi.Am spus daca germanii ca aramata atunci s-ar fi confruntata doar cu rusii iar fi luat intr-o singura noapte, aia am spus.Nu cred ca pricepi asa ca o sa incerc sa iti desenez nitel laughing. Germania aveau fronturi deschise peste tot, deci aramata germana avea trupele raspandite in toata europa sin africa, in asia mica etc.Ca urmare numai o parte din armata germana se luptau cu toat URSSS, acum ai priceput?
Daca Germania siar fi adus toata armata la rusi asta am spus iar fi spulberat intr-o singura zi f usor.Dar una e sa folosesti toata arata tarii, deci toata armata sa te bati cu un corp de aramata de enspe ori mai mica si alata sa se bata 2 tari parte in parte.Iar fi nenorocit pe rusi,nu ar fi avut nici o sansa.
Referitor la americani astia atacau Germania pe alt front,deci Germania trebuie sa lupte in toate partile, de cand a intrat America in razboi s-a dus totu la vale, pana atunci germanii stateau bine pe frontu de vest, nu-i deranja nimeni, deci nu erau nevoie de provizii si trupe mari sa tina situatia sub control.
In sf cum am zis multi vad putini pricep.
Satu meu este sa si mai rumegi ceva, inainte sa te a runci in fata asa aiurea.
Acum ce spui ii luau daca era un razboi Rsuia -Germania doar? Mai sunt serios acum sau cum sta treaba?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru relian):

Pe lângă armata aia a lor, care era cam toată, în Africa erau foarte puțini, au mai avut 800.000 de români și ajutoare de la toți ceilalți aliati. Unde să-i ia pe ruși într-o singură noapte? Rusia e România? Doar să ajungă la Moscova dura câteva zile.
Nu, nu ești deloc serios. big grin

| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti praf, asta se vede si dupa nume laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru oprescudorin11):

Unde a intervenit ma in 40? in 1940 era aliat cu fuhrer-ul laughing)
Abia pe 22 iunie 1941 a fost atacat.