| Iiiiioana a întrebat:

OMG! m-am uitat la categoria Stiinta si Filosofie sa vad cat de filosofi sunteti laughing si ghiciti ce am vazut?
o gramada de intrebari cu : sfarsitul lumii, Judecata de Apoi, ma rog ...astea!
cat de creduli puteti fi! (va stiti voi)
adica, doar Dumnezeu poate sti cand va fi sfarsitul lumii! nu ca vine cine stie ce om si se trezeste sa strige in gura mare ca sfarsitul lumii va fi in ziua x. si evident ca toata lumea il crede ca doar el e om cu scoala si e batran si are experienta de viata! pffffff ce imbecil! pentru cei care chiar au crezut ca sf. lumii a fostpe 21 mai sau ca va fi in octombrie sau in 2012: treziti-va la realitate dragilor! de exemplu am vazut o intrebare foarte stupida si rog sa ma scuze persoana care a pus intrebarea: la ce ora e sfd. lumii ca nu vreau sa mor in somn! dar daca Doamne fereste chair era sfarsitul lumii daca nu mureai in somn mureai treaz! rolling on the floor vai de voata voastra daca credeti in astfel de prostii! sa nu ajungeti numa sa va sinucideti sau sa va vindeti tot ce aveti si sa va refugiati pe nu stiu unde ca vine sfarsitu lumii si nu mai are rost cum au facut unii de prin alte tari!
cine e cu minee?batting eyelashes

9 răspunsuri:
| georgesur a răspuns:

OK,si eu ma mai uit "p'acilea",si ce vad? De-ai ca tine care nu prea stiu sa scrie, sa formuleze,sa argumenteze o idee! Unii intreaba la infinit "Care a fost primul:oul sau gaina?",altii anunta sfirsitul lumii, alti fanatici religiosi ne someaza sa ne pocaim ACUM (altfel..."e grele"), alti fanatici "materialisti"ii injura birjereste pe toti ai care nu le dau dreptate lor(astia cu ce s-or deosebi de fanaticii religiosi? ...prin prefixul "anti"? ).
Excroci care au scos bani din credulitatea/ignoranta altora au fost mereu, e ceva nou sub soare?
Ce nu inteleg eu e intrebarea:"cine e cu minee?"

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

De acord cu NICU.
Ce ai cu ei?
Lasa-i in pace.
Nu's cu tine, sunt cu mine.
Lasa-i in pace.

| wendy434 a răspuns:

Eu is P.S alea cu Judecata de Apoi cu siguranta sunt ale Marioarei

| MarinaElena a răspuns:

Eu sunt cu tineee! Ai mare dreptatebig grin.Este o foarte mare tampenie aceasta chestie cu sf lumii! Nimeni niciodata nu va stii cand o sa fie, doar Dumnezeu! Treziti-va oameni buni!

| Iiiiioana explică:

Viata* si mai am greseli dar va rog sa ma scuzati ca am scris repede happy

| AlexiaClaudia a răspuns:

Eu,ai zis o bine dar unii nu prea au ce face si vorbesc aiurea iar altii.na.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand aud replica asta ma crucesc. "Doar dumnezeu stie cand e sfarsitul lumii". Va rog sa nu o mai folositi doar sa pareti crestini daca nu stiti nimic despre dumnezeu. Ati citit Biblia si acum va credeti mari intelectuali religiosi. Unii nu stiu pentru ce au emisfera stanga a creierului probabil doar pentru dantela. Imi cer scuze ca v-am jignit dar asta e adevarul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai de viata ta ca i-ai luat in seama laughing rolling on the floor laughing rolling on the floor

Întrebări similare