OK,si eu ma mai uit "p'acilea",si ce vad? De-ai ca tine care nu prea stiu sa scrie, sa formuleze,sa argumenteze o idee! Unii intreaba la infinit "Care a fost primul:oul sau gaina?",altii anunta sfirsitul lumii, alti fanatici religiosi ne someaza sa ne pocaim ACUM (altfel..."e grele"), alti fanatici "materialisti"ii injura birjereste pe toti ai care nu le dau dreptate lor(astia cu ce s-or deosebi de fanaticii religiosi? ...prin prefixul "anti"? ).
Excroci care au scos bani din credulitatea/ignoranta altora au fost mereu, e ceva nou sub soare?
Ce nu inteleg eu e intrebarea:"cine e cu minee?"
De acord cu NICU.
Ce ai cu ei?
Lasa-i in pace.
Nu's cu tine, sunt cu mine.
Lasa-i in pace.
Eu sunt cu tineee! Ai mare dreptate.Este o foarte mare tampenie aceasta chestie cu sf lumii! Nimeni niciodata nu va stii cand o sa fie, doar Dumnezeu! Treziti-va oameni buni!
Eu,ai zis o bine dar unii nu prea au ce face si vorbesc aiurea iar altii.na.
Cand aud replica asta ma crucesc. "Doar dumnezeu stie cand e sfarsitul lumii". Va rog sa nu o mai folositi doar sa pareti crestini daca nu stiti nimic despre dumnezeu. Ati citit Biblia si acum va credeti mari intelectuali religiosi. Unii nu stiu pentru ce au emisfera stanga a creierului probabil doar pentru dantela. Imi cer scuze ca v-am jignit dar asta e adevarul.