| snowman a întrebat:

Omul cum a aparut pe lume in tip stiintific sau in tip crestin? cum credeti?

Răspuns Câştigător
| Parintele a răspuns:

Sunt pentru Evolutionism. Deci "tip stiintific". of!

21 răspunsuri:
| danut a răspuns:

En nu cred, eu sunt sigur ca omul a fost creat. De ce, simplu, la mintea cocosului. Din haos nu poate iesi ceva atat de armonios, omul cu tot sistemul complex si perfect armonios al vieti de pe Tera. De la circuitul apei pana la temperatura, amimale masive si pana la microorganisme care functioneza ca un ceas Doxa. Daca doar o legatura ar disparea (ex. o bacterie din stomac) totul ar fi fara viata.
Voi, astia, cei cu aparitia din... gunoiul stelar al omenirii, ca sa va dovediti teoria faceti un experiment partial, luati niste cuti de bere (goale) si amestecatile intr-o galeata si cand dupa amestec ve-ti gasi un player mp3 insemna ca teoria voastra este cea reala (sa ma anuntati si pe mine cand ati reusit), succes!

| oz a răspuns:

Eu cred ca omul este o specie...ca si celelalte..."convietuitoare". Am evoluat...in timp...ne-am perfectionat...si ne-am dezvoltat(tehnologic)

| TipulVerde a răspuns:

Sincer nu stiu cum a aparut omul. Dar stiu cum NU a aparut. Si nu a fost creat de vreun Dumnezeu inventat de oameni...

| cascadorys a răspuns:

Tip crestin... e mai usor de crezut versiunea asta!

Răspuns utilizator avertizat
| Himura a răspuns:

In tip crestin. Ca nu stim noi procesul prin care ne-a creat Dumnezeu, asta prea putin este important, dar Dumnezeu Dragutu, nea creat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omul a aparut pe lume intr-un mod extrem de natural si nicidecum stiintific...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci? te-ai lamurit? asa... a aparut omul.cum spun astia, si nu altfel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiinta se inseala de cele mai multe ori in astfel de intrebari. Eu sunt cu tipul crestin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multa incilceala este la acesta intrebare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omul la facut dumnezeu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crestin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omul a aparut de la maimuta la inceput el era salbatic mergea in 4 picioare si locuia in pestera minca crud si tote fructele din padure

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok dar ici eu nu stiu imi pare rau caci nu pot sa te ajut as vrea sa stiu si eu daca afli imi spui ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu singura cum a aparut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca omul a fost tras din maimuta cum de maimuta mai exista?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crestin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In tip crestin desigur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In timp stiintific

| MS13 a răspuns:

In fiecare zi suntem asaltati de un adevarat noian de cosmologii religioase, atat de variate si contradictorii, incat sfarsesc prin a produce o adevarata dezorientare si confuzie in randul credinciosilor si chiar a omului contemporan.
Este o aberatie sa spui ca fiinta omeneasca, fiinta cea mai superioara de pe Terra se trage dintr-o specie de "maimute".
Omul a fost creat de Dumnezeu pentru a trai pe Pamant, dar mintea unor "blogarasi" refuza sa creada acest lucru din diferite motive.

| Macle a răspuns:

Omul a aparut dintr-o specie de maimuta nu din toate si numai exista specia care a creat omul.