| Vizitiul a întrebat:

"Omul este singurul animal care roseste, ori ar fi potrivit sa o faca."
Ai rosit vreodata? Daca da, de ce? Te-ai simtit umilit? Crezi ca ar fi trebuit sa te simti umilit? De cand ma stiu am fost un infatuat si-un arogant de nu-i adevarat. Nu ma rosesc ...la fata...

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Da.De multe ori.Mai ales cand nu mai am argumentewaiting
Si mai ales cand vad ca oricat as da-o la intors, persoana respectiva tot imi da replica

| danut a răspuns:

UNU, probabil mataluta faci parte dintre animale, dar astea nu rosesc fiindca nu au piele ci blana. Eu unul ma consider superior regnului animal si ma consider OM. DOI, pot rosi de emotie dar nu din cauza umilintei deoarece stiu cum sa-mi stapanesc EUL, sa-l modelez pentru a nu ajunge in situatia de a ROSI.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Nu ma inrosesc niciodata, dar in anumite situatii, in interiorul meu, e taifun. Dar daca reusesc sa disimulez, nu mi se pare o problema.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Harciog-am mai scris o data dar vad ca nu a aparut, nu are de ce sa-ti para rau, ca nu ma intereseaza parerile si "prelucrarile" nimanui. Este normal sa ai dreptul la o opinie, favorabila mie sau nu, chiar ma lasa rece. Toate cele bune!

| Laminin a răspuns:

Hei
M-am inrosit cand am primit o imbratisare care mi-a oferit afectiunea de care aveam nevoie happy Si mi-au dat lacrimile de bucurie!

| 80Cris a răspuns:

Am rosit si rosesc. Rosesc atunci cand mint si stiu ca ne e bine deloc ce fac, asta mi se intampla mai ales in copilarie. Rosesc atunci cand mi se face un compliment, nu intotdeauna, cateodata doar. Umilita nu m-am simtit si nici nu am fost. In privinta arogantei, lucrez, lucrez... uneori e bine sa afisezi asa ceva.

| pyma a răspuns:

Da, dar nu din umilinţă, ci din stânjeneală... pur şi simplu când cineva aduce atenţia asupra mea mi se mai întâmplă lucrul ăsta. Acum nu mi se mai pare un lucru rău, însă când eram mai mică mă făcea să mă simt vulnerabilă happy

| Emeraude a răspuns:

Nu rosesc, nu stiu, poate e un defect capatat in timp, de cand ma stiu am fost inconjurata de oameni, am fost pusa in diverse situatii carora a trebuit sa le fac fata fara sa ma impiedic de ...detalii ce tin de emotii, etc.
Daca e sa vorbim de rusine...nu, nu am de ce sa-mi fie rusine. Nici macar de propriile-mi greseli. Fiecare om greseste in viata, niciunul dintre noi nu e mai presus decat altul, asa ca n-am de ce sa ma simt umilita, rusinata, mai ales in fata unui om care la randul sau, a gresit in viata.

| mermadia a răspuns:

Eu da...cand sunt in centrul atentiei, chiar si pentru cateva secunde, tot rosesc...nu stiu cum sa "opresc"acest lucru, deoarece ma enerveaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma rosesccrying

si simt ca nu se poate scapa de asta ...nu neaparat ca ma simt umilita. E acea frica de a vorbi in public sau de a`ti exprima opinia, sentimentele si automat un timid se inroseste [in majoritatea cazurilor]...

Întrebări similare