Pai cei din viitor ar putea trai vesnic. Creierul intr-un robot (deja s-a facut asta cu un soarece de laborator) avea Zaiafet un film cu titlul ceva gen "10 metode prin care poti trai la nesfarsit" sau ceva de genul. Si acum 1000 de ani sa traiesti pana la 40 de ani era mult
Si ce ai vrea sa se faca? Sa iti conecteze creierul la aparate? Poate in viitor o sa se gaseasca ceva si pentru moarte.
Nu inteleg ce ai face o eternitate, eu m-am saturat de viata in 22 de ani, doar gandindu-ma la a trai o infinitate de ani ma inspaimanta.
Bai adevarat, nici eu nu as vrea sa mor niciodata, asa as avea timp sa fac absolut tot ce imi doresc si nu ar fi posibil intr-o viata asa scurta
Si ma rog ce ai face o vesnicie facand aceleasi lucruri? e destul si atat cat traim, fi bucuros ca ai avut ocazia sa existi,multi nici nu s-au nascut vreodata,stiinta a facut ca sa traim mai mult,vindeca multa bolii,inventeaza tehnologi care ajuta omul, dar din pacate fanatici religiosi desi beneficiaza la maxim de aceste lucruri ei ataca stiinta, vezi china, japonia, coreea de sud sunt in fata americi, pentru ca iubesc stiinta
Ma retrag din comentarii; poate, in viitor vei intelege, ori nu menirea existentei tale trupesti.
Daca cineva ar fi doar nemuritor ar trebui sa ii vada pe cei dragi murind, daca e depresiv ar trebui sa indure chinuri, ar trebui sa vada orori si razboaie, ar trebui sa suporte durerile batranetei chiar daca el nu ar murii organele si oasele i s-ar invechii, dar daca as fi nemuritor si as arata ca la 19 ani nu avea nimic impotriva.
şi la 30 de ani nu e rău. mai puternic mai copt cu experienţe!
Daca omul n-ar muri iti dai seama ca la amomendat nici resurse n-am avea destule nici loc
Totul este calculat:de ce ai trai 100 de ani beneficiind de o pensie si altele, dupa 30-40 de ani de munca cand poti sa mori si sa nu apuci un leu din pensie?! Asta este doar un exemplu.
anonim_4396 întreabă: