Cei care intra de dragul de a vota, ar trebui sa mearga cu pluta dar cum pe o apa curgatoare in afara de pesti buni de pescuit mai trece si cite o cioata, un pet, o punga de plastic (adica cei care voteaza cu stupid, la o intrebare serioasa) nu trebuiesc luati in seama. Important este ca la cel ce solicita un raspuns sa ajunga macar unul de valoare, restul... nu conteaza, sa-si adune puncte pina nu mai pot.
Eu aveam la inceput parerea ca acest site este cu scop umanitar(sa poti da o mana de ajutor unor oameni care intr-adevar au nevoie disperata de un raspuns), dar din cate se vede aici este plin de pusti care nu au ce face acasa si vor sa dea lectii oamenilor cu buna credinta. Dragilor incetati sa dati voturi aiurea, luati in consideratie raspunsurile folositoare nu cele care v-ar face pe voi mai fericiti, daca sinteti pe acest site contribuiti si voi pozitiv nu aruncati cu puncte asa in vant.Se vede ca faceti diferenta intre raspunsurile folositoare si cele care v-ar placea voua sa le auziti, daca nu va convine de ce nu mergeti pe un site de adolescenti si lasati oamenii care au intr-adevar nevoie de noi sa primeasca raspunsurile dorite. Sper ca nu voi supara prea tare pe acei tineri care nu prea stiu sa evalueze corect, in adevaratul sens al cuvantului imi exprim regretul ca nu prea vreti sa invatati sa apreciati de la cei mai mari ca voi cum sa va comportati si ceea ce trebuie sa faceti bun in viata.
Unii cred ca nu au ce cauta pe site-ul acesta si cred ca nu trebuia sa ia in ras unele intrebari sau sa puna intrebari fara logica, deh asa e in Romania.
Asta am observat si eu si sincer nu mi-a venit sa cred de ce toti care am raspuns la intrebarea,, La ce varsta ati avut primul iubit,, si ma apucat rasul / ca de fapt cine a pus intrebarea sa distrat cu noi dandune stupiduri din distractie.ca o concluzie nu au decat sa se distreze,,, ori cum nu stupidurile lor dau valoarea omului...personal cred ca prin asta isi arata valoarea care o au...(stupizi)
Nici nu ma mir ca s-a ajuns la asa ceva. E clar ca don`soarele se afla in partea de inceput a adolescentei cand inca nu prea li s-a copt mintea. Vreti un site unde sa va votati reciproc si sa va dati numai note de 10? Utilizati site-uri gen clopotel.ro (asa ceva foloseam eu pe la 12-13 ani). Acest site se vrea a fi un loc unde oamenii care au probleme sa primeasca raspunsuri care sa ii ajute.Probabil nu ar trebui sa se puna orice intrebare doar de dragu pusului fara a verifica in prealabil daca o intrebare asemanatoare nu exista deja pe site. Poate daca ai fi citit cele N raspunsuri la intrebarile gen "raman insarcinata daca am facut sex neprotejat?" n`ai mai fi intrebat.
Daca spune omu` ceva frumos. vad ca nu intelege multa lume.Ne doar fix in partea dorsala ca va aflati in top...ca sunteti amuzanti...etc.Toti cei ce frecventeaza site-ul cunosc deja persoanele care intr-adevar sunt utile si care sunt...stupide.
Cand vad oameni atat de aruncati pentru niste nenorocite de puncte... efectiv imi vine sa nu mai intru.Normalll...e foarte usor de spus "oricum nu am nimic de castigat"...cand de fapt...hai sa fim seriosi...va sare inima din piept cand vedeti ca urcati cu o pozitie in top. Sunteti jalnici unii dintre voi!
Si inca ceva: am observat ca donsoara pitzi...ma rog...PYTY (ca`i mai shic asa) motiva de ce i-a acordat ROZALIEI sau Craciunitei(orice ar fi) raspunsul castigator prin faptul ca a dat mai multe exemple (din punctul meu de vedere de-a dreptul patetice... dar nu mai conteaza asta). Daca voi doua va intelegeti asa de bine...si rozalia te completeaza mereu...in sensul ca mereu raspunde excelent la intrebarile puse de tine...de ce nu faceti schimb de id-uri si discutati in privat? N-ar fi mai usor asa?
O ZI BUNA!