Depinde foarte mult la ce nivel te afli acum. Ia fiecare capitol in parte, fa un rezumat al teoriei, invat-o bine si apoi treci la probleme. Iti recomand ca prima data sa faci probleme la care ai deja rezolvare, pentru a avea varianta de a te putea verifica singur, si pentru a intelege foarte bine modul de rezolvare. Ai grija ca facultatea pe care ai mentionata este cea mai grea si cea mai cautata facultate tehnica, ce-i drept fiind si frumoasa: din acest motiv aici vin numai elevi foarte bine pregatiti la matematica si fizica. Mult success in pregatirea ta.
"fa un rezumat al teoriei, invat-o bine si apoi treci la probleme"
Asta as vrea sa si fac, insa, nevrand sa fac meditatii imi va fi destul sa aleg eu ceea ce conteaza si este cel mai important. Desigur ca voi folosi si internetul pentru a-mi schita teoria si ma voi ajuta de el pentru a alege ce este cel mai impoartant din fiecare capitol.
Tu cum ai procedat?
Am facut exact asa cum am apus, am invatat singur ajutat de manualele scolare, nu am apelat la meditatii pentru ca le consider o hotie.
Neavand o baza (presupun) cum ai reusit sa alegi esentialul si sa-ti fac acel " rezumat " al teoriei?
Presupun ca nu toate notiunile sunt la fel de importante, iar la inceput neavand de unde sa stiu, este destul de greu.