Daca iti rezervi cateva momente in care sa contempli lumea in maretia si grandoarea ei, si sa te intrebi cat cunosti tu din tot ceea ce cuprinzi cu constienta omului obisnuit, fizica, vei ajunge la aceeasi concluzie, ca si Socrate.(Asta neluind in calcul ca Socrate era un initiat care avea cunostinta de lumi spirituale infinit mai mari decat lumea ce o percepem noi.)
Asa este. Cu cat ne apropiem de oceanul cunostintei, realizam cat de mici suntem.
Bai Mein Fuhrer tu pe unde bantui ma?
Unii, mai și "muncește" Dar, recuperez cu ceva rece de la frigider.
Băi Hombrelică, până la urma urmei, blonda aia din avatarul tău s-a dat la un oral, sau nu? Că știu o blondă de pe site care-i plac la greu încercările orale
Nu bai Kron, e minora si e ocrotita de lege dar se pregateste pentru viitor.
Lăsați domnu', că de la 16 ani toate sunt artiste Cu acceptul lor, că așa-i legal O fi legea asta influențată de țigani?
P.P. Oare, boierii ăia de politicieni care au introdus legea asta, au bucurii la copile?
Ca sa nu mai vad Ema in sus, Ema in jos.De-aia!
Dar tu?
Ma reprezinta mai bine acest nume, domnul dawinks e idolu meu
Iar idolul meu este Domnul Isus.
Nu ma refer la ceva divin, spiritual si la un fel de imi place cum vb
Odata ce stie ca nu stie nimic nu are cum sa nu stie nimic pentru ca stie ceva
Socrate a realizat de fapt ca toate teoriile si raspunsurile nu ajuta la nimic. Intr-un final, simplitatea e cea care reprezinta comprimarea a tot ceea ce exista pe toate nivelurile, in toate domeniile, raspunsul universal: Unul este Tot si Tot este Unul.