| contsuspendat (cu ura) a întrebat:

"Orice bata are doua capete. Depinde din care capat privesti." - spunea cineva. Preferati sa priviti din capatul in care se afla manerul? Sau, preferati sa priviti din capatul in care va spuneti "ce-o fi o fi"?

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din orice capat a-i privi trebuie sa fi-i pregatit a face fata oricum pentru ca cineva care agita o bita spre tine nu cred ca ar avea intentia sa te intrebe asa ceva.

| cretzufinish a răspuns:

Iau situatia direct in piept, deci privesc varful si astept. "Ce-o fi o fi" laughing

| zacrazy a răspuns:

As prefera sa tin eu bata. Dar, din pacate, mereu sunt la capatul opus manerului.

| Gizăz a răspuns:

Asta vrea să fie un sumar la legile lui Darwin privind supravietuirea celui mai puternic? laughing Prefer să nu fiu la niciun capăt. Bâta e pentru animale nu pentru fiinţe care se vor raţionale. Din păcate majoritatea oamenilor sunt incă nişte maimuţoi.

| Hmmmm a răspuns:

Mereu am zis ca ce o fi o fi.sunt constienta ca nu pot controla tot ce se intampla cu mine.asta e principalul motiv pentru care am zis mereu ca las sa vina totul d la sine, deoarece daca e sa vina, vine pana la urma.

| Bacemi a răspuns:

Prefer sa lovesc doar prin palme morale asa ca nu am nevoie sa fie bata in mana mea. Prefer sa fiu lovit doar cand am gresit cu adevarat si merit asta.

Răspuns utilizator avertizat
| cornel a răspuns:

Fi atent si asteapta sa vezi ce se intampla adica "ce-o fi o fi"hee hee

| Mr.Sex a răspuns:

Din capatul important al batei.
Nu gasesc filozofia sad
Nu inteleg. Cum adica din care capat privesti?

| anad a răspuns:

Prefer capatul cu manerul fiindca sunt capricorn si se spune ca le place sa fie sefi, dar sunt si ardeleanca si, daca as fi la celalalt capat, zic si "daca trăbă, trăbă"

| cornculapte a răspuns:

Nu cred ca pot sa aleg un capat. In viata sunt momente in care o sa te afli cand la manerul batei, cand la capatul la care astepti izbitura. Bata aia vine cu doua capete deodata, asa ca nu stiu daca as putea prefera vreunul in special. Depinde de situatie.

regis
| regis a răspuns:

Din pacate pentru mine, nu sunt genul care sa apuce bata de maner. Dar imi place sa cred ca nu sunt nici cel care spune "ce-o fi o fi". Prefer sa constat ca bata exista, de preferat cat timp e jos, astfel incat sa pot sa imi iau masurile de precautie necesare sau chiar sa o parez pana nu e ridicata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In privinta batei, prefer sa fiu in partea cu tragaciul.

| marrr a răspuns:

De obicei imi place sa controlez, dar nu intr-un mod abuziv. Sunt totusi unele cazuri in care trebuie sa spui "ce-o fi, o fi", deoarece acele lucruri nu depind in totalitate de tine si mi se pare normal sa existe si astfel de situatiihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Marionel, vreau si eu arc din bita de basebal si drept sageata pune inteligentul ala si zboara-l de acolo.