Mergeam pe o plajă, iar Domnul pășea alături de mine. Pașii se imprimau pe nisip, lăsând o urmă dubla: una a mea, cealaltă a Lui. Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pașii noștri reprezenta o zi din viaţa mea. M-am oprit ca să privesc în urmă și am văzut toți pașii care se pierdeau în depărtare, dar am observat că în anumite locuri, în loc de doua urme, nu mai era decât una singură. Ce surpriza! Locurile în care nu se vedea decât o singură urmă, corespundeau cu zilele cele mai întunecate ale existentei mele: zile de neliniște și de rea voință, zile de egoism sau proastă dispoziție, zile de încercări și de îndoială, zile de nesuportat… zile în care și eu fusesem de nesuportat, zile în care eu eram căzut. Şi atunci întorcându-mă spre Domnul, am îndrăznit să-i reproșez:
"Totuși, ne-ai promis că vei fi cu noi în toate zilele! De ce nu ți-ai ținut promisiunea? De ce m-ai lăsat singur în cele mai grele momente din viaţă când eram căzut, în zilele când aveam cea mai mare nevoie de Tine?"
Iar Domnul mi-a răspuns:
"Dragul meu, zilele în care n-ai văzut decât o singură urmă de pași pe nisip sunt zilele în care te-am purtat pe brate…"
Picolini
Cu putina vointa si cu incredere, o sa te poti ridica.Trebuie ca tu sa doresti acest lucru.Numai bine.
Doamna,mai bine raminem cazaturi ca nu mai are nimeni ce spune.In cazul in care gresim se va spune;-E ceva normal, la ce te astepti de la o cazatura? E mai rau cind esti ridicat de-al binelea caci lumea asteapta de la tine mult si daca gresesti ai pus-o, sa ma iertati doamna.
@Ema - eu daca pun o intrebare o fac nu ca sa pierd vremea celorlalti de pe aici. Ia-te de mana cu blondissima care umple sectiunea de stiinta si filosofie cu aberatii similare cu ale tale.
Desi este in interiorul fiecaruia dintre noi, nu la toti "se trezeste" singura atunci cand trebuie. Uneori este nevoie de o alta persoana care sa ne ajute sa ne-o "trezim".
E ca si cum ai incerca sa ne explici ca laptele e alb.Si un copil de 10 ani stie ca totul depinde de vointa fiecaruia in tot ceea ce face.Incearca totusi sa pui si o intrebare cu substrat, ca pana acum nu ai reusit sa o faci.O zi buna!
Eu am o cadere de 3 ani si nu am reusit sa ma ridic decat foarte incet... depinde de caracterul fiecaruia si cat de adanca a fost prapastia...
sabin89 întreabă: