Mica mea viata e banala, plina cu tot felul de griji marunte; mai interesanta e mica moarte fiindca e plina de vise.
De aia nu ma culc eu.Nu vreau să îmi moară inspiraţia. Mica mea viaţa arată bine, nimic neobişnuit.Aceeaşi cale comună spre pământ
Orice viata este unica si are propriile ei provocari. Fiecare alta mica viata are o alta provocare si o alta nuanta. Ma straduiesc sa fac sa fie asa, intrucat orice "mica viata" s-ar putea sa fie ultima.
Viata mea nu cred ca este diferita fata de cea a majoritataea oamelor, insa o vad mai diferit fata de ceilalti.
Da, e dimineata, a soarele este sus pe cer indiferent daca este urat afara, daca sunt nori, daca-i fruntuna. Atunci e momentul cand ma gandesc ce vreau sa fac in acea zi, cum vreau sa o petrec; stiu ca pot face azi ceea ce n-am putut ieri, este un "nou" inceput ( poate ca viata-i formata din multe inceputuri, sau cel putin ne da senzatia cand noi de fapt continuam de unde am lasat balta, sau de unde am pus "pauza" ), "ceea ce n-a avut loc niciodata poate avea loc maine ". Stiu ca daca exista timp, lucrurile nu sunt chiar atat de imposibile precum par.
Da, am facut greseli, dar eu am facut, eu am tras. Mai am timp sa le fac din nou, am timp sa demonstrez ca am invatat din ele, am timp sa-mi demonstrez toate lucrurile pe care le vreau.
Profit de ziua de azi asa cum pot, pentru ca in ea exista bucurii care ma asteapta. Sunt lucruri minunate pe care nu le vedem, desi sunt langa noi; eu daca nu le vad, atunci incerc macar sa le simt. Vad partea plina a paharului, sar peste obstacole desi uneori cu greu, primesc suturi de la viata, dar ma bucur si de acelea.
Tot ce incerc sa fac este ca atunci cand sunt la capat de drum, sa ma uit peste umar si sa fiu mandra de mine - asta-i cam greu, de aceea muncesc la asta zi de zi.
"Ziua de maine ii poate apartine altcuiva."
hmmm... mica viata- indraznesc sa tulbur universul altora; mica moarte- il tulbur pe al meu.
Imi incep o mica noua viata cu o mica noua renastere intr-o noua si mica tinerete si ma ma sting in mica mea moarte asteptand razele diminetii sa faca sa renasc din nou iar totul se repeta la nesfarsit. De aceea se spune ca atunci cand te trezesti dintr-un somn adanc uiti problemele si gandesti mai limpede
Dimineata pe la 5:30 : cafea + mic dejun + "bagamiash iar ma duc la facultate"
la pranz: "nu se mai termina odata cursul asta ca lesin de foame?"
pe la 17-18: vreau in pat, vreau sa dorm...
pe la 21 : acasaaaaaaaaaaaaaaa, iar rup frigiderul in doua
pe la 24-01:00 ma uit pe tavan si nu mai adorm
Frumos citat as vrea sa zis si eu acelasi lucru ca fiecare zi pentru mine e un nou inceput, o noua viata insa de ceva timp fiecare zi pe care o traiesc e mai mult un chin, urasc diminetile in care ma trezesc plang aproape in fiecare zi si ma gandesc cat o sa mai continue chinu asta? Deci cu ti se pare ca arata viata mea?
6:30=trezirea+Sa ma uit la TV+sa stau in pat.
7:00=mancat+toate lucrurile ca sa faci pentru cand ajungi la scoala.
7:30=imbracat+iesit afara pentru sa ma duc la scoala.
8:00=la scoala pana la 11:45.
13:00=culcat la pranz pana la 4:?{depinde}
4:30 sau 5:00=temele...
6:00=incepe aventura!{adica sa stau la computer, nu prea e o aventura, nu?}
10:00=la culcare!
Si zilele trec, si uneori am o mica speranta.Adica o vacanta mica de scoala sau vacanta de vara.
RAY întreabă: