"El a ales sa faca asta"
Chestia asta tati nu e ceva ce poti alege asa cum nici tu nu ai ales sa fii hetero, dar ce sa zic tu ai zis ca esti fanatic.
"E gay? afara din casa"
Asta spune multe despre tine ca parinte, iubirea ta paterna tati s-ar limita doar la orientarea sexuala a copilului, ai fi in stare sa zicem sa-ti dai afara fiul de 13 ani doar pentru ca ii place de baiat nu de o fata? Cate de fara inima sa fii, dar ce pot sa zic religia spala creiere si distruge orice gram de empatie.
A tu esti ala cu gandirea limitata, acum am vazut.
Homosexualitate ramane o alegere personala, nu este mostenita genetic!
Dar cand copii se reped sa raspunda fara sa aiba habar, nu avem ce va face.
Ideal ar fi sa fiti mai respectuosi si sa raspudneti doar in cunostinta de cauza, nu dupa ce auziti prin curtea scolii si pe la coltul de strada.
RacPac e un troll obosit.
Poate cineva sa ii spuna DonneAlba ca e proasta de bubuie, mi-a dat ignore
Cunostiinta de cauza
Cred ca glumesti, in nicio publicatie serioasa care trateaza subiectul nu se pune problema alegeri persoanale, draga poti alegi persoana cu care faci sex, nu genul persoanei.
De unde stii tu?! Eu sunt gay, NU AM ALES ASTA, de ce at allege cineva asta? De ce ar allege cineva sa fie jignit si discriminat? De ce ar alege cineva un alt barbat in locul unei familii "normale"?
Gura si lasă capu jos poponautule. Ți-a dat voie cineva să vorbești? La ce sa te aștepti de la un gay. Si ca sa știi si tu prietene ca daca vrei te poti schimba nu e nevoie decât de tărie de caracter si de vointa da tu n-ai asa ceva si preferi sa te plângi aici ca n-ai ales tu asta, fugi si cântă la altă masă.
Ma faci sa rad, incultule. Daca prin a ma numii poponar incerci sa ma insulti, ei bine, n-o faci Nu am nevoie de dreptul nimanui pentru a vorbi, pentru ca democratia ma lasa sa vorbesc, Sa vedem daca tu prin "vointa si tarie de character", poti ajunge sa iti placa baietii, daca tie nici nu ti se scoala la baieti. Esti atat de imbecil, si pe langa subiect. Habar nu ai despre ce inseamna a fii asa, si vorbesti, mi-e scaraba de tineee )
Tare as vrea să ne întâlnim fata in fata. Ți-ai înghiții vorbele in secunda 2. Si când am zis da tărie si voință m-am referit la ăștia de teapa ta care vă smiorcăiți pe aici in loc sa faceti ceva sa va rezolvati problema asta la cap pe care o aveti. Tu poti să zici ce vrei, nu eu sunt ala care e huiduit peste tot si arătat cu degetul. Esti o anomalie a naturii si tu si toți cei de teapa ta si meritati tot ceea ce primiti ba încă si mai mult. Om inferior ce esti.
Sunt inferior ca imi plac baietii? ) Te auzi macar? Iei pe cineva la bataie ca ii place ce nu iti place tie? Esti salbatic. Imi pare rau ca la tine la sat, nu ai auzit de astfel de persoane trist totusi. Trist ca inca exista animale, precum tu. Mi-as inghitii vorbele? Ma exprim dragule, nu imi inghid vorbele indifferent cu cine am de aface. Hate-ul pe care il primim este de la personae incapabile sa inteleaga ca nu toti suntem la fel, nu ne plac aceleasi lucruri. Doar in animal nu at fii in stare sa inteleaga asa ceva
Cduncfujndf întreabă: