| zuly a întrebat:

Pana de idei. Un pic de ajutor, va rog? Trebuie sa fac o schema de lucrare practica de psihologie experimantala si nu imi vine in minte nicio tema adecvata.problema este ca ar trebui sa am instrumente cu care sa masor ce am eu de gand sa studiez acolo.(adica teste, planse, imagini etc.) Dau funditahappy

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Ha, psihologia experimentala...Imi amintesc. Pai, ca instrumente poti face chestionar, e cel mai simplu de aplicat. Gandeste-te la ceva ce poti masura si incepe sa racolezi niste subiecti. Aici, puteti face cu randul, tu participi ca subiect la colegii tai, ei la tine, sunteti chit. Fii atent/a la variabile, sunt cheia in lucrarile de cercetare. Deci: o variabila usor masurabila, alege esantionul, fa chestionarul, cauta subiectii si aplica. Bafta!

4 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Music, in caz ca nu sugerezi sa electrocuteze subiectii si sa le verifice capacitatea de a rezolva adunari inainte si dupa, nu prea are ce face cu bateriile si ce mai sugerezi tulaughing Tot ce ai de facut e sa schimbi o variabila din prima situatie si sa vezi cum se schimba toate rezultatele.

| zuly explică:

@legiutoarea, nu prea am ce gasi acolo.mai ales ca dom' profesor e cu pretentii.straight face oricum, multumesc de sugestie, am cercetat teritoriul, dar nimic.
@psiholoaga, pai. exact asta nu stiam eu. ce sa masor? si eu nu am de facut acum cercetarea propriu-zisa, ci doar o schema, adica sa scriu acolo cadrul teoretic, ipoteze, design experimental, materiale, instrumente, etc.si nu-mi vine in minte nicio tema.straight face vreo idee? pls pls pls.

| -TattO- a răspuns:

Ceva electric. aparat de masura. piese se gasesc la amgazin. un motoras. un led. conductoare. si o baterie de 9 v...imaginatie multa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ai intrat pe www.referate.ro?
Pa, pa.