Ha, psihologia experimentala...Imi amintesc. Pai, ca instrumente poti face chestionar, e cel mai simplu de aplicat. Gandeste-te la ceva ce poti masura si incepe sa racolezi niste subiecti. Aici, puteti face cu randul, tu participi ca subiect la colegii tai, ei la tine, sunteti chit. Fii atent/a la variabile, sunt cheia in lucrarile de cercetare. Deci: o variabila usor masurabila, alege esantionul, fa chestionarul, cauta subiectii si aplica. Bafta!
Music, in caz ca nu sugerezi sa electrocuteze subiectii si sa le verifice capacitatea de a rezolva adunari inainte si dupa, nu prea are ce face cu bateriile si ce mai sugerezi tu Tot ce ai de facut e sa schimbi o variabila din prima situatie si sa vezi cum se schimba toate rezultatele.
@legiutoarea, nu prea am ce gasi acolo.mai ales ca dom' profesor e cu pretentii. oricum, multumesc de sugestie, am cercetat teritoriul, dar nimic.
@psiholoaga, pai. exact asta nu stiam eu. ce sa masor? si eu nu am de facut acum cercetarea propriu-zisa, ci doar o schema, adica sa scriu acolo cadrul teoretic, ipoteze, design experimental, materiale, instrumente, etc.si nu-mi vine in minte nicio tema. vreo idee? pls pls pls.
Ceva electric. aparat de masura. piese se gasesc la amgazin. un motoras. un led. conductoare. si o baterie de 9 v...imaginatie multa
LisaJulie întreabă: