Da, vine Isus, are intalnire la nivel inalt cu EmaS, discutiile vor fi cu usile inchise.
"Voi credeți în aceste presupuneri sau pentru voi Dumnezeu decide când se sfârșește lumea?"
Să înţeleg că pentru tine există doar aceste două opţiuni?
Oricum, toate-s niște elucubrații.
Iti dai seama ca zici prostii? Nici un om de stiinta n-a zis ca vine sfarsitul lumii luna viitoare.Doar diversi oameni care vor sa faca bani sau pur si simplu sunt retardati.Ca sa-ti raspund: nu tine de vreun zeu daca murim sau nu, ci de fizica/chimie/biologie etc. Oricum, luna viitoare sigur nu murim.Sa stii ca nici mayasii n-au prezis sfaristul, doar n-au continuat calendarul, nimic altceva, iar oamenii au interpretat.
Toate povestile se trag de la mayasi, nu era nici un meteorit programat pe data de 21 dec 2012. Ei n-au prezis nimic, poate doar s-au plictisit de scris, si lumea inventeaza di tăti pe baza acelui calendar, sau poate au legat ceva evenimente cu alinierea planetelor si de aceea s-au oprit la data respectiva
Eu una de abia astept sa vina 14 decembrie ca sa pot sopti incet la urechile oamenilor '7Days'.
Deci eu chiar nu cred ca omul depinde de Dumnezeu, fiecare poate crede ce vrea! Chestia cu sfarsitul lumii cred a mai fost nu s-a intamplat si am impresia ca se repeta si acum o minciuna! Acum pentru bani? cine ar putea castiga ceva pentru o asemene porcarie! Cred ca este doar o poveste de speriat copiii!
AvalohAlyn întreabă:
User252426 întreabă: