| Inferno a întrebat:

Pana unde ai merge pentru a-ti atinge scopul? La ce lucruri ai recurge?

11 răspunsuri:
| mihaitaLGP a răspuns:

Scopul scuza mijloacele.

| SaveTheNature a răspuns:

Uite eu de ex ca sa vad clasa politica in genunchi as sechestra o sala intreaga cu oameni, sub amenintarea armei. Cererea mea ar fi urmatoarea:
Vreau ca toti parlamentarii, ministrii si presedintele sa se pune in genunchi in fata intregii populatii, sa isi ceara iertare pentru tot raul facut in ultimii 22 de ani. Si sa isi depuna in scris demisia cu TOTII.
Si as mai solicita ca o comisie din exterior(Germania, america, uk) sa cerceteze toate faptele de coruptie, spalare de bani, falimentari!
Abia apoi i-as elibera pe oameni, si m-as duce linistit la puscarie.

| ZvT a răspuns:

Aş forţa limitele şi aş face lucruri mai puţin legale.

| mihaitaLGP a răspuns (pentru SaveTheNature):

Modest in legatura cu politicenii.

Un cutit cu o lama de 5 mm este perfect pentru a provoca durere.
Nu unul mare, unul mic. 5mm.

As mai avea nevoie de un baros pentru zdrobirea degetelor.
O dalta pentru a modela in scalpul lor.
Un bisturiu pentru taiarea pleoapelor.
O teava incinsa pentru indroducerea ei in anus.
O razatoare pentru obraji si barbie.
Un cleste pentru zmulgerea urechilor si a nasului.
Dupa care, o haita de lupi sa manance ce a ramas in viata.

| SaveTheNature a răspuns (pentru mihaitaLGP):

Esti de belealaughing.

| SaveTheNature a răspuns (pentru SaveTheNature):

Mi-ai dat o idee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apai eu n-am sfortat nimic s-ating ceva. Asa s-o-ntamplat eu am fost la tanc am luat riscuri. Gata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As merge foarte departe, dar nu pana in punctul de a-mi incalca principiile, la care tin extrem de mult si sunt foarte stricte si bine definite.As cauta mereu sa ma autodepasesc si sa dau tot ce-i mai bun pentru a reusi.

| MrsEinstein a răspuns:

Departe, ca să mi se îndeplinească visele. Ironia sorţii va face, ca toate planurile să dispară şi să rămân fără vise.

Dar DA, aş recurge la orice.

| Michaelis a răspuns:

La multe lucruri, dar cu demnitatea intacta, as sacrifica toti ''pionii'' pentru a-mi atinge scopul, si nu ma las calcata in picioare.

| shadovv a răspuns:

Daca te referi la un scop personal si subiectiv, lucrurile sunt prea variabile pentru a da un raspuns. Daca te referi la un scop, sa zicem eshatologic, pana la capat!