| razvi0831 a întrebat:

Parca as avea ceva in palme nu stiu ca un fel de magnet dar fazai ca daca ma concentrez pe ele simt cum se misca ceva in centrul palmei nu stiti ce este acest lucru big grin mersii!

9 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Depinde ce mana folosesti cand te duci la baie.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Te sfatuiesc sa citesti cartea uluitoare despre energia simtita in palme si transmisa prin ele, este vorba despre cartea unuia dintre cei mai mari vindecatori ai lumii actuale. Ea se numeste "Reconectarea" si este scrisa de medicul american Eric Pearl. O gasesti si pe scribd. Probabil ca ai abilitati pe care tu inca nu le cunosti si care te vor conduce catre alte cai si alte trairi. Deasemenea te mai sfatuiesc sa te initializezi si in practica Reiki, ca de altfel in tot ceea ce tine de maini vindecatoare. Incearca. Vei capata oricum cunostinte noi, la nivel de mapamond, cu care noi romanii nu suntem obisnuitit inca, dar de care nu iti va parea rau niciodata. Doar pe tine daca vei reusi sa te vindeci, va fi un mare castig, nu mai discutam si de faptul ca poate vei reusi sa ii vindeci si pe ceilalti. Ai incredere in tine si ai incredere in acest fel de har. Este pur si simplu o revelatie.

| Azm a răspuns:

Si cam ce se misca in palma aia, e cumva ceva ca un cirnacior?

| ostea a răspuns:

Documentează-te despre bioenergie, așa poți afla mai multe.
Cu toții avem bioenergie în corp doar că unii au în cantități mici, altii au în cantitați mai mari.
Poți să îți dezvolți această capacitate mai mult decît este acum.
Poți vindeca plante, animale, oameni ( boli, depresii, etc. )
Apropo, înainte de a lucra cu persoane bolnave trebuie să lucrezi pe tine însuți și apoi pe alții.
Baftă.

| Silviu_7451 a răspuns:

Ce ai luat frate ca vreau si eu?

| Cornellia a răspuns:

Ai vriu-n talent ascuns laughing)posibil sa ai si magnet ))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti inzestrat cu capacitati bioenergetice. Daca vei reusi sa le folosesti, multe boli vei vindeca si mult bine vei face.Incepe cu lucruri marunte:daca cineva apropiat are o durere fizica undeva,concentreaza-te pe acea zona,freaca-ti palmele citeva clipe pina simti caldura in palme,si tamponeaza practic zona respectiva a persoanei. Daca simte ca il frige in locul respectiv, sub palmele tale, efectul va fi benefic si rapid iar tu poti fi sigur de bioenergie.Atentie:nu incerca pe tine, efectul va fi contrariu.Mult noroc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca incepe sa-ti creasca par in palma.

| razvi0831 explică:

Sincer nu stiu ce este dar de 2 luni mi-a aparut brusc! straight face