anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Parerea mea e ca pina omul nu inceteaza sa copie sau sa traiasca dupa sfaturile unei multimi n-o sa aiba personalitate din simplu motiv ca unei multimi nu putem sa-i atribuim personalitate.Mai intii de toate ca sa fim corecti cu altii trebuie. sa fim corecti cu noi insine. Dar ce descopar eu aici te doare capul. Unii de aici chiar nu au citeodata idee despre ce trebuie. sa raspunda dar daca au raspuns altii copie acelasi lucru dar mai schimba unele cuvinte si gata raspunsul.De ce?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

... sau poate doar vrea sa intareasca corectitudinea raspunsurilor anterioare. Se intampla adesea sa se dea un singru raspuns corect si mai multe gresite (identice), iar ceilalti sa ia de buna parerea majoritatii.

15 răspunsuri:
RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

Probabil din comoditate sau alearga dupa punctewinking

| psiholoaga a răspuns:

... sau au dat raspunsul in acelasi timp si a aparut pe site inregistrat dupa sau au o problema cu stima de sine si incearca sa se valorizeze astfel sau se aude cu ecou pe TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ptr.psihi.Daca esti in domeniu ar trebui sa-ti dai seama singura

| fabiola a răspuns:

Tot e bine ca a avut bunavointa si mai e ceva...stii tu de la scoala! Uneori cand copiai o lectie, ramaneai cu ceva.Si pe deasupra faptul ca te copie cineva ...inseamna ca esti bun, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

pentru. fabiola nu si atunci cind pretinde ca el e originalul

mira
| mira a răspuns:

Pentru prima parte a intrebarii:intr-adevar a proceda numai cum spun altii inseamna a te desfiinta pe tine.Pentru partea a doua:uneori informatiile coincid sau sunt foarte asemanatoare. Daca cine intreaba primeste din mai multe surse un raspuns cu acelasi punct de vedere este mai convins de acel adevar. Mira

| fabiola a răspuns:

Harciog, el pretinde dar stie sa si demonstreze? Asta este deosebirea intre unul original si unul care copie! Asa ca nu fii trist!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sint de acord cu tine mira dar te-ai ginndit ca oamenii avem un anumit tipar psiho. unde foarte rar te inseli? Iar informatiile coincid si sint asemanatoare, e un motiv bagat de orce plagiator notoriu. M-a surprins afirmatia lui Regis.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Harciog....esti din Moldova? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ptr pupimik. N-as putea spune.De ce?

| anonim a răspuns:

Vroia sa-ti faca o declaratie de dragoste, apropo de intrebarea daca esti din moldova, insa asa ai pierdut.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa fie ultima mea pierdere emil

pupimik
| pupimik a răspuns:

Ha-ha-ha laughing) de data asta intuitia ta masculina a dat gres.
Cei din Moldova spun in loc de "sa copieze" "sa copie"...si vad ca si tu faci aceasta greseala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pupimik.Nu cred ca are importanta de unde esti pentru atita lucru.Depinde de generatie

pupimik
| pupimik a răspuns:

Nu depinde deloc de generatie. Si pe vremea bunicilor mei corect era "sa copieze" ...si nu "sa copie". Banuiam ca esti din (sau de pe langa) Moldova si vroiam sa ma conving.