Acum multi ani (5-6 ani) aveam obiceiul sa intru zilnic pe el si sa citesc fiecare articol.
Am crescut acum si mi-am dat seama ce aberatii scot. E un site de conspiratii, care mai de care mai idioate.
"Guvernul a trimis avioane cu chemtrail care emana gaze prin aer si sa omoare populatia"
Pai daca ei fac asa ceva, nu toata planeta e afectata?
Nu spun ca unele conspiratii nu pot fi adevarate, dar Lovendal le duce toate la extrem. Si sa nu mai vorbim de paranormal si spirite etc., doar povesti, mituri, legende, nimic concret.
Pesudostiinte intens promovate, am citit chesti gen luna e o holograma sau un mare cascaval, omul are o gandire dogmatica, gnostica adica el detine adevarul absolut restul sunt prosti
Balaceala,omu si-a facut site ca sa nu munceasca, stii ca multi cauta sa o fredoneze si sa faca bani, cam asta este lovendal asta.Nu ai ce invata de acolo, el trebuie sa vina mereu cu povesti care prind la naivi sa-i faca lui trafic, care ii va aduce malai, el iti va spune ca de fapt aduce el bani sa tina sitele ala dar adevaru este ca el nu munceste nicaeri, munca e straina de el, dar na ce vrei sa-ti zica ca asa face rost de bani.Majoritatea siteurilor nu is sa ajute lumea stai linistit ei iau bani balamuc de pe urma ta si a oricui intra pe un site.Dar ca idee vorba lui Skippy numai aberatii scot aia acolo.
Relian, un raspuns mai cretin ca al tau rar mi-a fost sa-l intalnesc. In primul rand, vreau sa precizez de la bun inceput ca nu-mi place nici mie acest site, lovendal, caci e plin de pseudostiinta, insa, vazand multimea de articole de acolo, nu pot sa nu apreciez munca depusa de cei care scriu acolo. Intrucat lucrez la o editura, stiu ce inseamna munca intelectuala - tradus, adaptat, compus, corectat etc. - si stiu cata energie iti consuma. Iar tu vorbesti cu o seninatate iesita din comun ca "a scrie nu-i munca". Ce vorbesti, mai, baiete? Tu ai scris ceva la viata ta (poezia, articol, proze etc.), si nu ma refer la postarile tale stupide de pe forumuri, in care faci o multime de greseli gramaticale, de stalcesti limba romana intr-un hal fara de hal? Atitudinea ta, de fapt, mi-aduce aminte de Stalin si de comunisti care spuneau ca "cel care munceste cu adevarat e cel care da cu sapa, nu omul cu mapa". Iar acesti stalinisti sunt cei care i-au trimis pe intelectuali si pe scriitori la canal si in lagare in anii 50. Inca ma minunez ca nu am scapat de asemenea atitudini bolsevice la peste 25 de ani de la caderea comunismului.