| navarre a întrebat:

Pasaje luate dintr-un site al sectei adventiste:Ora de rugaciune a bisericii- Urmatorul subiect va purta titlul "ARE CINEVA SEMNUL FIAREI?"-----(deci discutii despre,, semnul fiarei"adventistii spun ca ei sunt ramasita si restul lumii au semnul fiarei)

COLECTA Scolii de Sabat- Avem nevoie mai mult ca niciodata de sprijinul dumneavoastra pentru colecta misionara a Scolii de Sabat. Din colecta ce o strângem 20% este pentru misiunea mondiala. Si noutatea: 30% este pentru CASA PÂINII. Cealalta suma de 50% este pentru nevoile locale---(DECI,, COLECTA" BANI, BANI, BANI SI IAR BANI)ETC. Inca o gogomanie fara seaman ei afirma ca doar 144000 de oameni de pe pamant vor fi mantuiti(adica doar ei, ceilalti locuitori ai planetei vor fi dati fiarei)si indica aceasta in Apoc.7:4, Apoc14:1-- se mai poate citi in site cum un copil de 11 ani spune ca visul sau cel mai mare este ca ajunga in cer impreuna cu parintii lui(asa se formeaza tineretul, cu aceste conceptii pesimiste, dar cum va gandi el ca adult?) Si acum sa mai spuna sectantii adventisti ca nu e adevarat-oricine poate viziona pe siteul:AZS-B-SAGRADA FAMILIA(Pentru necunoscatori AZS este prescurtarea de la :adventisti de ziua saptea.

13 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Si ce propui? sa ne adunam toti aici si sa criticam religia sau credinta altora? Noroc ca nu te-ai nascut pe vremea inchizitiei. Sper sa ai succes in descoperirea unui hobby util happy

| tim a răspuns:

Navarre, nu fi rau/rea. Crede fiecare ce vrea, doar traim in democratie.De asta-ti bati tu capu ca zice cin'va ca ai tu semnu fiarei si altu nu?! Sa fim serios dom'le. Ce, daca eu afirm ca marte a trecut aseara pe langa pamant, e posibil? te incalzeste cu ceva? crede care ce vrea. Daca chiar vrei sa fi in tema, citeste biblia, vezi ca e cam,, codata" deci nu e chiar litera cu litera.Deci la faza cu,, va cadea foc din cer" de exemplu, ar putea fi vorba de incalzirea globala, nu neaparat ca vor cadea torte aprinse de sus.Deci fii istet

Răspuns utilizator avertizat
| danut a răspuns:

Despre semnul fiarei se vorbea inca de pe vremea ucenicilor (Ioan). Cine este fiara a fost descoperita din antichitate de catre catolici si nu de adventisti sau alti neoprotestanti. Cat despre bani, ar trebui sa intelegi ca Bisericile NEOPROTESTANTE se AUTOFINANTEAZA, nu primesc bani de la bugetul de stat ci DOAR de la adeptii lor asa ca iar MINTI CU NERUSINARE, ca de obicei. Daca ai citi ceva din istorie ai afla ca atunci cand a fost scrisa Biblia, NUMERELE NU AVEAU SEMNIFICATIA DE ASTAZI, strict numerica ci indicau si STARI, IDEI, EVENIMENTE, SITUATI. Cat despre dorinta unui copil de 11 ani nu putem vorbi decat atunci cand nivelul tau de inteligenta v-a ajunge la gandirea acelui pusti.

cristacheceliute

Eu nu dau gunoiul sub covor, la mine e curat si imi vad linistit de ale mele. De ce te preocupa pe tine gunoiul din casa altora in loc sa ai grija de al tau? Cum s-a intamplat sa ajungi sa judeci moduri de viata din care nu faci parte? Ai ajuns cumva la gradul de evolutie spirituala care sa te determine sa ridici omenirea din mizerie?

cristacheceliute

Oameni cu gandire ca a mea se simt vinovati ca mananca o friptura si nu ar vrea sa omoare nici un paianjen din greseala. Oameni care aveau grija de gunoiul din curtea altora inainte sa si-l stranga pe al lor, oameni ofensivi care isi decid singuri autoritatea de a-i judeca pe ceilalti, asa cum esti tu, au facut lumea mai rea. Tocmai de aia ziceam ca ai fi fost poate un inchizitor crud daca te nasteai la momentul potrivitwinking

cristacheceliute

Nu ma supara, eu doar am o parere detasata. Daca intr-adevar crezi intr-o gandire libera respecta alegerile altora. Ca indiferent in ce turma intri, fie ea si a celor "liber-cugetatori", daca te manifesti la fel esti la fel. Nu iti cere nimeni sa aderezi la secta alora, dar stii cum e cu libertatea: se termina cand incepe libertatea altuia. Te-am comparat cu un inchizitor pentru ca din ce citesc aici marea ta grija e religia altora. Pai aia e alegerea lor, nu a ta. Poate ca ai intentii bune, dar stii cum e cu "ajutorul" nesolicitat. Apropo, cati ani ai?

| sweetangel7 a răspuns:

Draga navarre, din nou descopar la tine aceeasi dezinformare absoluta, care, sincer, ma intristeaza. Daca ai fi verificat si analizat cu atentie astfel incat sa vezi ca site-ul pe care ai vazut respectivul articol, intr-adevar apartine bisericii adventiste de ziua a saptea, atunci ai fi putut afirma tot ce ai spus mai sus. Dar, dintr-o sursa sigura, iti spun cu toata convingerea: 1. adventistii de ziua a saptea NU sunt o SECTA( vezi definitia DEX a termenului, AZS nu sunt separati de Biserica oficiala, ei sunt o biserica de sine statatoare si nu au avut vreo legatura cu aceasta biserica. 2. AZS NU au NICIUN interes sa colecteze bani de la nimeni ( sunt cunoscute faptele de binefacere GRATUITE pe care acestia le fac), 2. adventistii de ziua a saptea NU afirma ca doar 144000 de oameni vor fi mantuiti, ci acesta este un numar simbolic si nicidecum nu reprezinta numarul lor( al AZS) care este cu mult mai mare decat atat( vrei sa afli mai mult, contacteaza-ma)

Acum te intreb, ce este rau in faptul ca un copil de 11 ani doreste sa ajunga in cer impreuna cu familia lui? Spune-mi, ce concept pesimist reprezinta aceasta?

| sweetangel7 a răspuns:

Concret siteul cu http si tot tacamul?