| RAY a întrebat:

Pasionati de pshiologie

Imagineaza-ti ca vezi in jurul tau fete frumoase, pe care le vrei dar nu le poti avea, ce se intampla practic cu acel individ? Se va declanșa un complex? O ura? O frica?

9 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Frica de ce? De abordat poate...
Cred ca se va declansa un complex, frustrare, cum vrei tu sa-i zici!

| RAY explică (pentru ROB3RT89):

Frica de fete frumoase

| ROB3RT89 a răspuns (pentru RAY):

Sunt periculoase, ai grija laughing

| Freya1 a răspuns:

Un om sanatos cu o gandire normala va sti ca fiecare om o sa aiba la un momentdat un partener ce o sa i se potriveasca.
Si eu am vazut baietii frumosi, mult mai frumosi decat mine dar nicidata nu mi-am format un complex pentru ca nu pot sa ii am.

| RAY explică (pentru Freya1):

Vezi ca acum asigurarea e mai ieftina, la jumatate de pret, dar cu multe batai de cap

| Sn4k3 a răspuns:

Pai la tine se declanseaza una din ele?

| RAY explică (pentru Sn4k3):

Nu stiu care, de asta incerc sa vad ce spun alti

| Hammurabi a răspuns:

Ai pus întrebarea de parcă n-ai vrea să-ți scape nici una. laughing
Nu știu să-ți spun pentru că la mine nu se declanșează nimic.
Am fost respins de o grămadă de fete frumoase, am fost acceptat de altele, asta-i viața.
E normal să nu poți avea tot ce vezi în jurul tău. De ce să-ți declanșeze un complex?

| Alexuţ02 a răspuns:

Unii încearcă să le abordeze chiar dacă ştiu că nu le pot avea, alţii sunt deja resemnaţi, poate au mai trecut prin asta şi au dat fail sau nici măcar nu vor să încerce pentru că nu-s siguri pe ei.

Mai mult se declanşează o frică, frica de a fi respins, apoi poate şi un complex "de ce n-o pot avea, de ce nu sunt mai bun de atât"... da, şi în final ura, ura de sine " nu mă mai suport aşa "