Dom'shoaro
ti se pare tie -ca- am Meclă(fata) de Gin, indeplinesc dorinte hmzzzzZZZzzzz
ps: o dorinta inutila(slaba+instabila), d-zeu' n'o v@ lua in calcul
1exemplu(dorinta, Strong One) din viata Me@... pai? sa vedem -Desi- pentru un scurt timp -iti- vei pierde Ratiunea
:::::::::::dorinta :::::::::::Me@ :::::::: despica Cerul de Pamant
.ǝuᴉʇ ǝd ɔʅɐɔ nu ɐs ʻpuɐɔ uᴉ puɐɔ uᴉp ɐƃᴉɹʇs ᴉɐɯ ʻɐʇsǝɔɐ ǝd ᴉzǝɹⅎᴉɔsǝp ʅᴉ ɐuɐԀ
((:.ɔᴉɯ ʻɔᴉꟽ
.ɔᴉɯ ǝʇ╻ɐⅎ ᴉs ¡ɐʇsɐ ʅnsᴉɹɔs ǝp ǝuᴉq ǝʇ╻ǝuᴉꓕ
¿ɔᴉuoɹᴉ ɐɹǝ nǝɯ ʅnsundsɐɹ ɐɔ ɐɯɐǝs ᴉɐp ᴉʇᴉ ɐs ɐɔ ʻɯnɔɐ ɐuɐd ǝᴉɹɐnuɐᴉ 8 uᴉp ᴉʇsǝpuɐƃ ɐs ʇᴉnqǝɹʇ ∀
¿ɐǝʅɐ ǝʅᴉʅǝɹɐʇnɯᴉɐɯ nɔ ᴉᴉɹɔs ᴉɯᴉ ǝp suᴉʇɐ ɐ╻ǝʇ snɹᴉʌ ǝp ʅǝⅎ ǝϽ
Pardon? d0mniță
-ieu- mic-mic? pana descifrez? PArdon, din nou-nouț :p
ps: mdeah, din cand in cand, ma tin bine de scris, alti nu observa(nu doresc -iEU- lucru' asta), nu ca ar avea vreo "nedumerire"
On-going: credeai ca'mi i@ secole sa inteleg 1 scris de BeBeLuSa, a?
Beeeeeeey -micutz0- sper sa mi te distrezi, asa: din cand in cand
Te-ai pricopsit cu unul mai nebun decât mine.
Am preferat să intorc monitorul ca să citesc, dar el ți-a și raspuns.
Niu. Tu esti 'nebunul' meu.
Asta este numai ciudatel, cu tot cu scrisul lui.
Am ras un pic, cat s'a chinuit sa descifreze.
L-ai pus pe troll să-și sucească telefonul și să folosească google translator ... I-ai dat test de vedere
Și totuși nu-i troll, uită-te la întrebările lui anterioare, este un om normal, dar cred că este afectat de prea mult stat în casă. I s-a acrit de la atâta carantină
Vrei sa iti incetezi existenta virtuala? daca iti consuma mult timp si crezi ca te va ajuta, atunci multa bafta sau iti poti organiza un plan al zilei si sa limitezi statul pe TPU, la 2, 3 ore maxim
In colturile noastre, umbrele noastre- raman chiar si acum, neschimbate. Tu si cu mine, si vremea petalelor...de umbre!
Dansam, purtati de umbra. Tinand in inima un viitor pe care inca il putem vedea,,, umbrit,,, privim la umbrele pictate in culori umbrice,,, nuantele reflexilor,,, din culoarea fluxului nopti, ce ar sa vina!