Si eu am auzit Nu trebuie sa-ti fie frica... Ca sa te linistesti gandeste-te de cate ori au spus "astia" ca va veni sfarsitul lumii si uita-ne aici!
Nu stiu de ce crezi tot ce auzi, nu va veni nimic pe 23august din contră va fi o zi la fel de frumoasa ca si astazi
Nu-mi vine sa cred ca mai reusesc sa bage frica in oameni inca cu aberatiile astea.
Frate dupa atatea sfarsituri ale lumi am aflat ceva, ca inca suntem aici si suntem din ce in ce mai multi.
Si daca ar veni Sfarsitul, ce ai putea face tu? Te-ar ajuta frica (,) cu ceva? Chiar daca ti-e frica sau nu, asta nu conteaza, noi nu putem face nimic.Nu va veni niciun sfarsit, stai linistit.Gandeste-te cati asteroizi si comete au trecut pe langa noi, sansele unei tragedii sunt infirme!
Vine un rahat!
De cate ori am murit pana acum de sfarsitu lumii?!
Nu mai crede toate prostiile!
Mie mi-e frica de faptul ca tu vei muri analfabet. se scrie iar, si punctul nu e cratima, incultule!
Imi pare rau sunt pe telefon si scriu greu. Te ambalezi degeaba, cred ca ar trebui sa inveti sa vorbesti frumos.
Ce prostii Sincera sa fiu nici nu am auzit de asa ceva inainte sa-mi spui tu.
E o abertie si o porcarie. Daca eu zic acum ca pe data de 25 septembrie va veni sfarsitul ma crezi?))))))))))))))))) keep calm