Se bazeaza pe posibilitate, pe universe paralele. Daca a trecut un anume timp, cat de mare este posibilitatea sa se intample ceva complet anormal?
Pai, fiecare intamplare ne schimba complet universul. Sa spunem ca de la un lucru mic ti se schimba complet viata, sau poate din cauza unei intarzieri nu ai fi intalnit pe cineva cu care ar fi trebuit sa faci ceva eminent pentru lumea asta, sau daca transpunem acest gand in domeniul fizicii, si biologiei ne punem intrebarea: Cat de mare este sansa (sau mica) ca un microorganism sa muteze si sa schimbe complet universul. In fine Cuantica este relativa, cum a spus si Albert Opiatra
Legile lumii subatomice inca nu au fost descoperite si intelese. Totul este inca la nivel de teorii. Pe zi ce trece rezultatele experimentelor baga tot mai mult in ceata lumea stiintifica. Poti doar sa urmaresti niste experimente si sa te minunezi -
https://www.youtube.com/watch?v=JlmDBl1J1yo
https://www.youtube.com/watch?v=f9wA9T2IVJU
Cine este acest Axelrunda?
The winner.
Poate a vrut sa spuna "probabilitate", in niciun caz "Posibilitate"!
Dualitate unda-particula, incertitudine, probabilitate, "ne-localizare" sunt cateva dintre chestiile pe care "se bazeaza" legile cuantice, ce a spus prietenul tau este o prostie.
Well, nu am stiut ce spune, nu prea inteleg nici ce spui tu
Dar mersi de observatie
Well, inainte sa declari un prostanac castigator, arunca si tu pe Google toti acei termeni pe care nu ii intelegi din textul meu.
Ai sa vezi ca iti vor suna mai bine decat "posibilitate".
Cu placere.
Esti sassy!
Pana la urma nu am avut cum sa stiu daca era corect sau daca nu... Asta e, toti gresim
Nu ai avut cum sa stii nici ca amaratul acela a scris "universe paralele" in loc de UNIVERSURI?
Imi pierd timpul cu iq-uri 2.
Noapte buna.
Auzi: "universe"! Saracul de el!
Asta e... Noapte buna si tie
În mare, se bazează pe două aspecte:
1- funcţia de undă, o funcţie pătratică ce defineşte densitatea de probabilitate ca o particulă se se afle într-o anumită poziţie în spaţiu, la un moment dat;
2- principiul de incertitudine al lui Heisenberg - care ne spune că nu putem măsura în acelaşi timp şi poziţia şi impulsul unei particule, cu o distribuţie de probabilitate mai mică decât hbar / 2 (hbar înseamnă constanta redusă a lui Plank, h/2pi).
punctsivirgula întreabă: