O sa spun in ordine
Familia+catelul, Prietenii(Adevarati nu care spun ca sunt prieteni dar nu sunt), natura = toata lumea pe inteles:tot ce exista pe pamant.
Funda?
O dragoste constantă pentru bunicii mei, Dumnezeu să-i odihnească în viaţa veşnică!
Dar nu ai momente cand fugi la amant? ( bere/tigara/chitara electrica ) eu ma mai insel cu cele 3 amante descrise
Eu cred ca daca am fi pentru o clipa macar sinceri cu noi insine, am recunoaste k inainte de toate si de toti, suntem noi...primeaza eul si egoismul uman, nu credeti?
Pe mama! consider ca nu exista persoana ma buna decat ea. Nici macar tata...Deci mama!
Hiar daca toata lumea spune ca isi iubeste mama, eu va contrazic. Eu imi iubesc fratelemai mare! De ce? Pentru ca niciodata nu l'am apreciat, pana cand a plecat. [ nu va ganditi ca a murit .] nu. a plecat la facultate. inainte il uram, intotdeauna credeam ca ma paraste la parinti, si chestii d'astea. Api, cand am plecat, mi-a parut foarte rau, si pe parcurs, cand mai venea acasa, si vorbeam mereu cu el la telefon, mi-am dat seama ca el e mai mult decat un prieten :X. Si nu a fost niciodata asa cum credeam eu!
Pe mama...si cred ca oricare dintre noi,cand spune ''mama'' ii dau lacrimile
Pe mama...si cred ca oricare dintre noi, cand spune ''mama'' ii dau lacrimile
Imi iubesc cel mai mult prietena deoarece ea este frumoasa, fidela si desteapta[calitatile astea nu le are mama, in special frumusetea]