| SaveTheNature a întrebat:

Pe cine iubiti cel mai mult? Fiti sinceri!

Răspuns Câştigător
| mirunitza333 a răspuns:

O sa spun in ordine
Familia+catelul, Prietenii(Adevarati nu care spun ca sunt prieteni dar nu sunt), natura = toata lumea pe inteles:tot ce exista pe pamant.
Funda?

22 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Pe taica-meu si pe frate-meu ii iubesc cel mai mult.

| Arthur a răspuns:

O dragoste constantă pentru bunicii mei, Dumnezeu să-i odihnească în viaţa veşnică!

| carminaburana43 a răspuns:

Copiii mei.

| Paulla a răspuns:

Pe mine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Paulla):

Dar nu ai momente cand fugi la amant? ( bere/tigara/chitara electrica ) eu ma mai insel cu cele 3 amante descrise happy

| Eღilia62 a răspuns:

Pe parintii mei.

| Narcis2007 a răspuns:

As putea minti sa spun ca parinti...doar ca nu iubesc pe nimeni

| cosmin2344 a răspuns:

Eu cred ca daca am fi pentru o clipa macar sinceri cu noi insine, am recunoaste k inainte de toate si de toti, suntem noi...primeaza eul si egoismul uman, nu credeti?

| JoJo a răspuns:

Pe mama!happy

Răspuns utilizator avertizat
| Fanatic a răspuns:

Pe mine!

| Anda1197 a răspuns:

Pe mama! consider ca nu exista persoana ma buna decat ea. Nici macar tatalaughing...Deci mama!

| maDd3xt3r a răspuns:

Pe mine insumi! happy

| Aηdεεε a răspuns:

Parintii :-D

| Rebe97 a răspuns:

Mama,fratele,bunicii

| CookieMonsterRawr a răspuns:

Hiar daca toata lumea spune ca isi iubeste mama, eu va contrazic. Eu imi iubesc fratelemai mare! De ce? Pentru ca niciodata nu l'am apreciat, pana cand a plecat. [ nu va ganditi ca a murit laughing.] nu. a plecat la facultate. inainte il uram, intotdeauna credeam ca ma paraste la parinti, si chestii d'astea. Api, cand am plecat, mi-a parut foarte rau, si pe parcurs, cand mai venea acasa, si vorbeam mereu cu el la telefon, mi-am dat seama ca el e mai mult decat un prieten :X. Si nu a fost niciodata asa cum credeam eu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca-ti spun ca pe Dumnezeu o sa zici ca sunt fanatic. daca-ti spun ca familia o sa spui ca nu-s crestin.bautura e bine? imi place bautura cu masura.si am o masura de doua kile.e in regula?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe Dumnezeu

| swagMeOutBitch a răspuns:

Pe mama...si cred ca oricare dintre noi,cand spune ''mama'' ii dau lacrimilelove strucksad

| swagMeOutBitch a răspuns:

Pe mama...si cred ca oricare dintre noi, cand spune ''mama'' ii dau lacrimilelove strucksad

| Dεηίsα a răspuns:

Dupa familie, imi iubesc prietenii. Absolut toti prieteniilove struck

| ajutor675 a răspuns:

Imi iubesc cel mai mult prietena deoarece ea este frumoasa, fidela si desteapta[calitatile astea nu le are mama, in special frumusetea]

Întrebări similare