De fapt expresia ar avea un alt sens, cel putin din punctul meu de vedere: "daca te-ai certat rau cu cineva si nu-l termini definitiv atunci cand ai ocazia, el se va reface si peste 10-15-20 de ani te va termina el pe tine".
De-asta evit sa ma cert cu lumea, intelegi? Fiindca risc sa creez niste vendette care dureaza toata viata. Eu am clientii mei pe care ii urmaresc si astept de ani de zile sa-i prind cu ceva, dar inca n-am avut ocazia.
Nici nu stiu daca vreunul din ei ma mai tine minte. Dar eu ii tin minte pe toti cu care am avut vreodata ceva de impartit.
Da, anul acesta pe doi insi un i-am lasat sa moara si s-au facut ai dracului, dar cu proxima ocazie daca se iveste ii ajut sa moara. Nu pot uita astfel de mârlani.
Adevarat. Uneori chiar propria bunatate iti sapa groapa si alturismul te impinge in ea
Facerea de bine este f... de mama, foarte adevarat, am salvat un muncitor dintr-un accident grav de mina si dupa cateva luni de spitalizare se face bine, drept multumire ma amenintat cu bataie, fapt real.
Total gresita aceasta afirmatie, sau mai bine zis:depinde in ce lume(anturaj)traiesti!?
Cred, fata de alte raspunsuri ca se refera la faptul ca ceva ce ti s-a intamplat in trecut, ceva ce nu iti da pace, ori chiar cineva decedat, o relatie veche, toate aceste amintiri nu te pot lasa sa iti traiesti viata de zi cu zi cum trebuie. Cel putin doar pentru unii oameni, iar aceasta concluzie nu trebuie sa fe adevarata pentru toti, insa gandidu te asa, mi se pare adevarat.