Spunea "any" ca da mereu aceleasi povesti, asta da dovada ca alea care le da sunt adevarate, pentru ca daca erau inventii scoteau sute de episoade.si parerea mea... da eu cred ca sunt reale intamplarile.
Sunt un mare fan, le-am vazut pe toate.Nu sunt adevarate pentru. ca ce vedem noi pe discovery acum sunt reconstituiri dupa fapte reale!
Sunt povesti fictive nu cred ca e chiar totul real
si da, e interesanta. mie una imi place emisiunea
Da si eu ma uit dar de fiecare data cand ma uit ba pocneste frigiderul ba televizoru... mie imi place si cred ca exista dar eu cred ca nu chiar toate dar asta e ce vrei adica in acel episod cand o femeie s-a mutat ca a crezut ca face bine pentru copii e fata acea a vazut un cap zburator adica hai ma nu cred ce crezi ca s-ar arata ala? eu nu pa. O apropo adresa mea de mes este nicaangelica35pa
Poate, ca sunt reale dar nu la noi in Romania. ele sunt reconstruite.si Producatorii fac exact cum povestesc cei care au trecut prin experinete pananormale...Cum ar fi Aceea Cu Seth. cu soti O'Shea aceea au spus ca au fost adevarate dar reconstruite intru-n interviu.Eu unul nu cred.
Fenomene stranii este bazat pe marturiile oamenilor.:)
Spre ex. Ai ales episodul : A haunting Hell's Gate --> Uita-te. dupa care intra pe site-ul celor de la BobbyMackey's si convingete ca este real:). http://www.bobbymackey.com/hellsgate.html