da ce intrebare interesanta si ce v-ati chinuit restul sa raspundetiE stiinta grava la intrebarea asta... daca gsesti una mai grea anuntama... zero
Ia linkul asta, http://www.tpu.ro/......mai-raman/ si o sa vezi ca nu esti singura specie rara de pe acest site.
Intrebarea e altae o sarma sun 10 pasari.Un vanator trage si impusca una.Cate pasari mai raman?
Voi ori vreti sa stimultai oameni cu cate o intrebare zilnica ca asta ori nu stiti cate pasari mai raman si vreti sa aflati? Si nici nu cred ca stiti cate ramana mai exact.Cea maoarta sau restul vii?
Ma plictisesc si dau funde. Probleme? @Sოﺁℓε: Daca eu am pus o intrebare de clasa 1-a...cumde tu nu ai ghicit raspunsul? Macar taci!
Una. Ramane doar pasarea impuscata.
Daca intrebai "Cate pasari raman pe sarma?" atunci raspunsul ar fi fost "Niciuna"
WOWW ce greuu eee! Chiar nu stiu. (4 pasari) ce intrebare idioataa la fel si persoana care o pune pot sa jur ca esti clss 1
Daca uh pui intrebari idioate nu inteleg eu de ce sa nu raspund prost ...nu crezi ca asta era intentia mea? sa te enervez pe tine?
Pai logica mea imi spune ca niciuna, pentru ca celelalte se sperie si zboara nu?
androne30 întreabă:
x3SweetPoison întreabă:
Podolski19 întreabă:
iFollowRivers întreabă:
Antiglont întreabă: