Pentru ia îmi dau și inima și sufletul și plămâni și ficatul și splina și rinchi toul numai ia sa fie fericită și sănătoasă și împlinita și in siguranța sufletul inima memorie O_O
Nu chiar, dar daca te uiti prin istoricul lui, o sa intelegi :/
Pai nu prea merita sa mori. Adica daca luam in calcul o partenera, pentru care ti-ai da viata, da..., insa daca ea ar face la fel, ar putea sa mai traiesca dupa? Sa ne punem in cazul ei.
Dar da, asta ar fi. Pe langa... probabil as adauga: pentru acel ceva, ce peste muuuuulti ani am putea sa vedem si sa spunem daca acel moment a meritat sau nu. Si cum nu putem sa vedem in viitor, nu prea stim
Tocmai ti-am explicat in celalalt raspuns ca nu tin cu nici o religie, de ce ma numesti religios atunci, doar pentru ca aleg sa cred in Dumnezeu?
E o intrebare foarte simpla, nu are relevanta ce credinte sau idei am eu despre viata, intrebarea e deschisa public.
Https://www.sermonsearch.com/sermon-illustrations/5914/die-heretic/
Corect,ca si ei m-au salvat cand am vrut sa sar, sau cel putin m-au convins ca merita sa mai traiesc acum multi ani.
Părinții sunt singurii de pe aceasta lume care îți vor binele și care te iubesc asa cum ești tu cu bune și rele. Pai da, daca nu erau ei nu mai puneai acum aceasta întrebare
Dar mai presus de asta eu cred ca mai e ceva care ne ocroteste chiar si atunci cand pare ca suntem singuri,numeste-o cum vrei,forta aia e reala si daca ai incredere ca va fi bine,va fi bine.
Trebuie sa nu cedam, viata e un drum catre moarte, nu stim ce este dupa, nu trebuie sa ne temem, cu Dumnezeu inainte pana la moarte si dupa.
Cand esti prost ca sa nu.i molipsesti si pe altii. Creștinii fanatici ar trebui sa se gândească la asta.
E posibil, dacă am făcut fata depresiei atâția ani grei cred ca exista, ca nu ai cum sa reziști 15 ani depresiei, cred ca da, cred ca exista. Sa nu mai zic ca nu m-am refugiat în alcool, țigări, droguri etc. Rămâne de văzut cât o sa mai rezist acum când sunt singur neavând părinți. Tu ai părinți asa ca ar trebui sa fi puternic și sa treci peste orice obstacol. Eu mi as da jumate din viata sa o am pe maica-mea înapoi.
Merita sa mori doar pentru tine. Fie ca ai o boala chinuitoare si esti un caz irecuperabil, fie ca este vorba de persoana iubita, fara de care stii ca nu poti trai in continuare. Astfel singurul lucru benefic este sa mori pentru ea ca sa nu muriti amandoi intr-un final. Acest lucru se aplica si altor cazuri, desigur. Deci nu merita sa mori pentru nimeni altcineva decat pentru tine.
"Sa nu mai zic ca nu m-am refugiat în alcool, țigări, droguri etc."
Asta e un lucru mare, nu stiu daca realizezi.
O sa rezisti, e ceva in tine care-ti face inima sa bata, e ceva in tine care vrea sa-i faca mandrii pe parintii tai, ceva care nu iti da voie sa te dai batut.Iti simt suferinta.
Ai salva pe cineva care se dovedeste a fi criminal in serie?
Atunci inseamna ca (tu) nu poti salva o persoana pana nu o cunosti. Corect?
Pentru a nu iti fi rusine cu propria persona. In rest, poate - spun POATE - pentru fiica-mea.