Eu cred, ca scopul vietii e sa-l traiesti din plins si sa te bucuri de orice chestie mnarunta ti se intampla.Ai sa regreti mai tarziu cand ai sa fii mai batrana ca nu ai profitat din plin de copilarie.LA faza cu sinucisu nu ar fi o idee ingenioasa ca sa iti iei viata... Dumnezeu ne-a facut pentru ca sa muncim si sa ne bucuram de viata.nu sa ne-o luam...El ste cand o sa puna capat vietii tale nu tu. Sper ca te-am ajutat.
Te nasti ca sa mori. Insa scopul vietii nu e acela de a astepta moartea, de a gandi zilnic oare cand se va termina, de ati fi frica de ziua de maine. Poate ca nu exista un scop al vietii.Se spune ca traiesti ca sa fi fericit, dar nimeni nu a gasit fericirea deplina ci doar fragmente din ea.Dar in caupatea ei merita sa alergi toata viata si poti considera ca scopul vietii este acela de a gasi fericirea deplina.
Fiecare cu scopul sau in viata Eu traiesc ca sa fiu mereu cu familia, sa fiu inconjurata de cei dragi. Fac greseli, le corectez... regret, zimbesc, sunt fericita si incerc sa folosesc fiece clipa daruita. Scopul meu e sa-mi traiesc viata pu a fi fericit
Scopul vietii este sa il iubim pe DUMNEZEU si sa facem voia LUI pana va veni EL sa ne ia in cer(rai).
Nu cred ca viata are vreun scop. Ne nastem pentru ca parintii nostri vor sa isi faca unul, invatam pentru ca asta este scopul profesorilor, muncim pentru a castiga bani, vream un copil pentru a ne implini scopul in viata si in cele din urma ne pregatim pentru moarte.
Care-i scopul vietii? Scopul vietii e sa ne gasim scopuri sa incercam sa ajungem cat mai sus, sa fim alaturi de familia noatra, sa muncim pentru banul nostru, toate aceste lucruri insignifiante alcatuiesc scopul vietii.
Daca e sa ma iau dupa ce zice Tolstoi, spun cam asa: "Traieste asteptand moartea!"
Eu zic ca fiecare se naste cu un scop Si acela nu este moartea. Acum depinde de "tine" daca esti in stare sa iti dai seama care iti e scopul. [Al meu, momentan, e sa o traiesc din plin
Scopul vietii dupa Dumnezeu este dobandirea mantuirii si lupta impotriva patimilor(diavolilor.) mai ales adunarea de fapte bune.Viata este o lupta! Asa spune porfa mea de cultura civica.Lupta ca sa dobandesti raiul si toate bunatatile sale,sa stai alatruri de Dumnezeu si de sfintii ingeri, langa toti oamenii buni de pe pamant in rai, slavind pe Dumnezeu.
Să pui și tu, cărămida ta, la imensul edificiul, de prosperitate și progres, al Umanității!
Și să nu mai apari, cu citate, de astea, din bețivani ruși, cu votcă în ( loc de ) creier.
Salut am un singur raspuns pe care sa il urmaresti si are raspuns la toate intrebarile din viata da dar trebuie doar sa urmaresti un film ca sa iti afli raspunsurile la itrebarile tale succes si vizionare placuta >>>> http://www.youtube.com/watch?v=TDR-C7DtW6s
Scopul meu este sa traiesc pentru gloria lui Dumnezeu.Aducem glorie lui Dumnezeu, iubind pe toti oamenii.Aducem glorie lui Dumnezeu slujind si altora cu darurile noastre.Aducem glorie lui Dumnezeu cand spunem si altora despre El.
Scopul vietii e de a iubi si a fi iubit, de a ajuta, de a-L multumi pe Dumnezeu si-L slavi.Asta cred eu.
Pentru ce sa traiesti? Pentru familie, pentru Dumnezeu.Numai bine
Moartea nu a făcut parte inițial din scopul lui Dumnezeu cînd la creat pe om. Dumnezeu la creat pe Adam să trăiască veșnic aici pe pămînt nu în cer, raiul a fost aici pe pămînt, pămîntul este locuința omului, iar cerul este locuința lui Dumnezeu, dacă primii oameni Adam și Eva nu se răzvrăteau împotriva lui Dumnezeu, mîncînd cu nerușinare din acel pom noi nu am fi murit niciodată, și nu am fi cunoscut boala suferința, bătrînețea.
De fapt moartea nu a făcut parte niciodată din planul lui Dumnezeu, Dumnezeu este un Dumnezeu mult prea iubitor ca să pedepsească oamenii în acest mod, ori prin focul iadului. Satan diavolul este cel care vrea ca oamenii să sufere, să se îmbolnăvească și apoi să moară, dar în curînd dușmanul omului și a lui Dumnezeu va fi distrus pentru totdeauna, și știți care este acest dușman? El este moartea.
Citeste din biblie si vei afla.Dar uite ce se va intampla daca:
-Te sinuciziumnezeu de va da ca jucarie la demoni
-Traiesti:-Rugandu-te:Ve-i trai pentru totdeauna in rai
-Pacatuiind:S-ar putea sa ti se ierte pacatele, dar mai bine nu risca