Asa e. Pentru o femeie un "Te iubesc" si un buchet de flori face cat o mie de cuvinte!
Eu daca primesc flori sunt cea mai fericita:)
http://www.trilulilu.ro/muzica-diverse/andra-femeia-1
De unde stii tu mah, te-ai culcat barbat si te-ai sculat femeie?
Lasa ca stiu eu ce vor vampiroaicele astea de la mine. le zboara printre degete mai ceva ca la prestidigitatori
Sa stii ca da. e mai bine sa te obisnuiesti cu ideea de pe-acum ca sa scapi de niste psihoze cand vei fi pus in fata faptului implinit
Hai mai ca femeile cred orice. adica li se blocheaza trei sferturi din creier cand le zici dulcegarii
Se uita foarte intens la formele ei si cand incep sa-i curga balele o strafulgera cu o privire direct in ochi, exact inainte de-a primi o palma (2-3-4).
(raymusic) eu n-am cui sa spun te iubesc si fata care o iubesc se casatoreste asta e. referitor la intrebarea ta eu consider femeia ca e o parte lipsa din viata unui om si daca sunteti pe aceeasi unda reusiti ceva in viata, din pacate fetele din ziua de azi iubesc doar banul si atat, eu unu n-am nevoie de curve in viata mea
Tie ar trebui sa-ti fie rusine ca vorbesti asa despre femei! e una sa faci o gluma si e cu totul altceva sa ataci femeile in felul asta nesimtit. sa nu mai spun ca ai si tu o serie de femei care ti-au marcat viata de cand te-ai nascut si pana vei muri (ex:mama ta) si va mai fi macar o femeie in viata ta care-ti va merita respectul. imi pare rau ca cea pe care o iubesti a luat o hotarare care nu-ti convine tie, dar totusi respect ca a luat hotararea care-i convine ei cel mai mult.
Daca nu am spus adevaraul de ce nu demonstrezi ca gresesc? daca vrei sami dovedesti pai da o dovada, da mama mea mi-a dat viata stiu da ce eu i-am cerut sa-mi dea? sincer eu nu judc pe nimeni, asta e parerea dspre femeii ca sunt doar dupa banii eu asta vad in jurul meu fiecare crede ce vrea
In spatele unui barbat puternic sta intotdeauna o femeie puternica fie ca aceasta este sotia sau mama lui.
Ai doua extreme in postarea ta, cu diferente de gen "iubire vs dezamagire". Nedumerirea venea ca raspuns al unui refuz.Dar e ok, pe jumatate e inteligibila si fiecare raspunde dupa cum ii convine.
Si nu, n-am profitat de o singura zi sa-i zic ca o iubesc, prefer celelalte 365 de zile in care sa fac asta, evident fara sa o sufoc, doar n-o sa ma abonez la florarie si sa-i fac gradina botanica prin casa cu animalute si flori.
Si la a doua intrebare, da stiu cat de necesar ii e asta pentru ca trece mai usor prin unele momente, stiind ca e iubita.
Eu cred ca ai inteles tu ce am vrut sa spun. Eu nu am spus sa ii faci gradina botanica prin casa, ci doar atunci cand se ofilesc sa le schimbi. Este greu? Cat despre al doilea raspuns, ai dreptate, asa este!
Tu ma freci la cap cu dovezi de cand am dat prima oara de tine pe TPU. de acord, eu dovada o am. urca mataluta in avion si hai incoace sa ti-o arat.
nu exista nimic complet fara un el si o ea. nu trebuie sa ridice nimeni in slavi femeia, cu toate ca am prieteni care admit absolut toate meritele femeilor lor, dar nici sa o calci in picioare ca ai primit un refuz. si culmea ca lumea din jur permite.
Nu, nu am făcut-o. Consider cuvintele prea puţine, semnificaţia prea neînţeleasă, sentimentul simţit prea superficial, conceptul de multe ori batjocorit.
Eu zic că un zâmbet, o privire, o atingere...echivalează cele "o mie de cuvinte".
Mai tu crezi ca eu stau sa ma cert cu tine pe net? hai incoace sa-ti arat dovada sau las-o balta. esti in cautare de dovezi sau pur si simplu sunt in fata ta si refuzi sa le iei la cunostinta?!
Pai tocmai asta e si ideea ca o femeie nu vrea sa o vrajesti cu 1000 de cuvinte, ci sa ii arati dragostea ta prin fapte.
Raspunsul meu se refera strict la persoana iubita, ca doar nu crezi ca daca imi zice cineva ca ma iubeste si imi da o floare sau imi face complimente eu cad pe spate? Nu!
Doar ca din cand in cand mai trebuie sa si spui ca iubesti persoana de langa tine.
Pe mine la un barbat m-a interesat ce are in interior, nu pe dinafara!
Trebuie să fii puţin bătut în cap ca să faci cadouri şi să spui cuvinte de genul doar la ocazii. Să te bucuri ca un idiot după calendar.
Nu dau flori,nu iubesc,sentimentul este fabricat de oameni ce nu au curajul sa spuna din prima "esti bun/buna,ai aici un prezervativ,hai sa ne facem de cap", si trebuie sa treaca prin tot procesul asta anevoios si omnifals(exista cuvantul?) de "te iubesc". Wilde zicea ceva ce mie imi place mai mult: "Nu am nimic de declarat, in afara de geniul meu".
Justme99 întreabă:
anonim_4396 întreabă: