Chiar crezi ca astronautii sunt prosti cand au spus ca pamantul este cu adevarat sferic? Au fost in aer astronauti din mai toate natiile pamantului (inclusiv romanul Prunariu Dumitru). Alea-s aiureli!
Descoperiri noi in fiecare zi ))
Acea pisica zici ca a fost taiata in doua pe o sina de tren, acolo unde sunt despartite Americile de Lumea Veche
Poate se ascunde in spatele pisicului, de aia nu se vede pe harta lumii x]
Nu vom stii niciodata adevarul...
De ce afirmi că greșim? Există mai multe dovezi în susținerea faptului că pământul este sferic decât toate dovezile conspiraționiste din toate domeniile. Ce poți auzi în ziua de azi... mai nou există "teorie conspiraționistă" și pentru faptul cum se mișcă ochiul uman, despre cum să îți tai unghiile perfect și mai știu eu ce aberații. Opriți-vă.
Pentru cei care cred ca pamantul e plat, am niste intrebari: 1) daca spuneti ca e plat, de ce niciodata cineva nu a filmat/pozat marginea terrei? 2)ce se intampla daca cineva sau ceva trece de marginea planetei? cade in gol ca in desene aminate ? Sau trece pe partea cealalta a planetei ?
Spune drept! Ai vrut sa vezi daca mai sunt inca pe aici, cui inca le bate lantu?
ionutt567 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: