Haaaaaaaaa nasa cica a gasit codul bibliei unde ma in stele, asa mari tampeni scrii
In Biblie...dar un evoluat ca tine caută pe Dumnezeu in Stele cu Biblia in mână
De tine rade si un preot cand aude ce tampeni scrii sectanctule
Pai da preotii rad învățând oamenii lucruri gresite.
Am văzut un Documentar cu NASA.
De asta am spus de ei.
Sunt diverse teorii dar nu se stie sigur, stiinta recunoaste cand nu stie ceva de ex. cum a aparut viata nu se stie inca sigur, spre deosebire de religie. Vad ca golurile mintii sunt umplute cu dumnezeu, religie, etc.
Dumnezeul crestin e adevarul, a vorbit sarpele cu femeia si ea i-a zis lu barbatu-su sa manance un mar si Dumnezeu s-a enervat si i-a alungat din paradis. Dupa copiii lor s-au inmultit intre ei si noi suntem stramosii lor. Omul e facut din pamant, daca tai un om o sa vezi cum curge pamantul din el. Totul e rezolvat, ateii sunt niste prosti.
Viata a luat loc dintr-o sansa.
Din noroc, niste molecule s-au unit si au format prima viata din lume, care mai apoi s-a multiplicat, apoi au tot evoluat in diferite moduri pana la ce exista astazi.
Da, acea sansa sa zicem ca e de 0. 00000001%, dar in 5miliarde de ani orice e posibil. Adica e ca si cum ai arunca cu 10000 de zaruri in acelasi timp si toate ar fi 6. Adica 6, 6, 6, si tot asa de 10000 de ori. E o sansa mica, dar daca tot dai cu zarurile de milioane de ori sigur se va intampla si asta, crede-ma.
Acum ai inteles?
Pai si animalele care,, ar fi fost hidoase" nu iti dai seama ca au fost eliminate din sistem prin selectie naturala?
Frate dar prea mult noroc aveti voi in cap.
Aparitia universului e noroc?
Sistemul solar e din noroc?
fiecare specie de animal si plantă e noroc?
Adică toate au apărut dintr-o întâmplare, nu ca trebuiau sa fa fie?
Voi cum ganditi?
acele molecule care spui ca sau unit.
ele ne având o inteligență ar fi rămas la un organism care mănâncă si se inmulteste ușor.
acele molecule nu si.ar da seama daca au un organism frumos sau urat.
Ar fi rămas o planeta cu chestii hidoase.
Dar tu spui ca sau unit la întâmplare si au creeat forme de viață fără anomalii.
Si bolile vin de la oameni nu de la Dumnezeu.
Da mă.ia chemat pe scenă să dea probă.
dacă e cum spui tu s.ar fi unit si când ajungeau la forma hidoasă erau eliminate tot asa până azi si peste cate milioane de ani vrei, nu ar mai fi apărut omul in cartile voastre.
Tu nici macar nici geneza nu o stii si imi spui mie, eu macar am citit biblia, nu afirma tampeni
Pai vere, acele sute de milioane de ani au trecut...Pamantul are vreo 5 miliarde, deci a fost chiar suficient timp
Mai citeste o datã ce am scris.
Daca nu intelegi bea un pahar cu apa si spala-te pe fata.
Daca nici asa nu intelegi nu mai nu mai raspunde
FullFr8 întreabă:
anonim_4396 întreabă: