Degeaba!
Admina este una sigura in treburile de moderare in tot proiectul asta numit "TPU" care tinde spre moarte. Nu numai asta, dar ma indoiesc ca admina este si cea care intretine serverele, si, mai mult, ca ea se ocupa cu codul siteului. Cum TPU n-a mai primit o actualizare de hat ani, ultima fiind prin 2012 parca, sansele sunt aproape nule.
Insa, si asta este de mentionat, admina probabil are confluente cu codul sau cu persoana care se ocupa de cod pentru ca acum niste timp a/au avut o tentativa de a introduce o functie, asta dupa o incursiune cu mine si o initiativa relativ reusita, insa cu efect slab, a incercat sa imi dea accesul unei functii, existente deja, ce-i drept, fara ca eu sa stiu si, prostul de mine exclamand comunitatii, toata istoria s-a terminat in disparitia functiei si, bineinteles, de atunci incolo n-am mai observat vreo tentativa de imbunatatire/actualizare.
Concluzia: Ne plangem dar n-avem cui.
A se nota ca atunci cand zic minoritate globala ma refer la un numar mic de oameni din diferite tari, de obicei cele cu acelasi nivel mistic de educatie ca noi. Ca restul macar stiu sa taca.
Bro, nu te mai stresa cu ala, e troll. Nu ii mai raspunde la intrebari si sa vezi ce frustrat va fi, daca nu are atentie e devastator.
Bro,just saying... daca te-a ignorat, nu-ți poate vedea întrebarea și nici răspunde.
In capul lui, pseudostiinta pe care noi o numim stiinta nu mai incape de atat creationism... "orezul palpabil al prostilor cum-se-cade".
Exact. Au o legatura insa legatura adevarata foarte putini o cunosc. In biblie este scris adevarul intr-o oarecare masura insa e interpretat și scris altfel, făcut sa para o poveste simpla făcută de om. Un ex: Arca lui Noe cand toata planeta a fost inghitita in ape. S.a dovedit ca a fost adv insa nu in mare parte. In Marea Mediterana se pot gasi foarte multe orase subacvatice si s-a gasit o legătură puternica intre asta si povestea din biblie. Asta s-a întâmplat. Acea zona a fost inundata, astazi numindu.se M. Mediterana. "Cate un exemplar din fiecare specie", parca asa era, nici asta nu a fost adevarat in partial. Nu erau animale la bord si nici arca nu era o arca oarecare. De fapt in acea arca era un fel de laborator unde erau tinute mii, zeci de mii, poate milioane de ADN.uri de la acele animale. Chestia asta exista si astazi. Multe animale pe cale de disparitie sau disparute au ADN.ul stocat in labiratoare speciale iar cand tehnologia va permite, aceste specii se vor intoarce. Noe, nu stiu ce scrie mai exact in biblie insa si el este un hibrid din incrutisarea omului cu un extraterestru pe care noi de fapt il interpretam ca fiind Dumnezeu. Parca era povestea cand fata a ramas insarcinata fiins virgina, nu? De fapt a fost o inseminare extratereștra si tot Extraterestrii au facut asa fel incat sa inunde acea zona.
Memu10 are obsesii și apăsări. De acolo i se trage. Aici a găsit el locul să și le manifeste. Cu cel ca el nu ai dialog, numai ți se pare, Rezultă un fel de monolog în doi. Ca la spitalul de nebuni. Dacă poți sta cu el de vorbă, stai de vorbă. Dacă nu, dă-i pilula și lasă-l în zeama lui, a celor ca el, Dumnezeu l-a creat pe om, după chipul și asemănarea lui, pământul e plat, el e Napoleon și va salva lumea cu invenția lui, covidul nu există, după moarte mergi în rai sau iad, tot ce vrei și ce nu vrei, amin.
Phoai, upgrade de hardware, nimic de soft, ca softul sigur ducea mult mai repede, dar sigur era limitat de, probabil, acelasi hardware din 2009 si, cand faci upgrade pe interfata si functii, dar ramai pe acelasi suport, zic si eu ca era justificata incetinirea drastica a siteului... 5 minute per operatie parca + niste bias-uri ca sa zic asa, fie erau doar pe partea de client si utlizator, fie era pe bune si postarile erau postate/actualizate numai cu bias pentru utilizator... o chestie observata in ani.
Plus ca asta nu incalzeste pe nimeni cat timp exista lipsurile la nivel de gestiune, de mod de a lucra.
Plus+, nu prea intra in atributiile adminei/moderatoarei.
Ai ținut să ai ultimul cuvânt. Știi, e o vorbă... Fratele tău memu ți-a dat ignor pentru că nu e deschis la argumente. Discuțiile cu cei care nu sunt se termină înainte de a începe.
PS. Cred că și pe mine m-a ignorat complet aiurea. Se pare că ignoră pe toți cei care spun o propoziție cu care nu este de acord.
E... ca sa nu ii spun pe nume, am sa spun ca e sub medie, de ce-ti pierzi timpul si energia mentala cu asa ceva? Opiniile unor astfel de oameni nu trebuie luate in considerare, doar ignorate. E ca si cum ai incerca sa te certi cu un copil de 5 ani ca Mos Craciun nu exista, aratandu-i tot felul de dovezi stiintifice. Tot nu o sa inteleaga, si ce rost are? Atat are el capacitatea de intelegere, o sa creada in continuare ca mos craciun exista, pentru ca traieste intr-o lume pe care o vede dupa propriul concept.
Nu-ti bate capul cu atfel de specimene umane, sunt doar niste scursuri fara minte, lasa-i macar sa creada ce vor si sa-si traiasca fericiti viata mizera si trista.
Eu nu stiu cine este acest utilizator si nu i-am vazut vreo intrebare pana acum, si chiar daca am vazut probabil nu am retinut numele lui, oricum ce voiam sa spun e de ce te agiti atat de tare din cauza unui anonim de pe internet? sunt multi utilizatori pe TPU carora nu le convin raspunsurile aduse deoarece nu sunt in acord cu parerea sau mentalitatea acelor utilizatori si eu am facut greseala sa ma contrazic cu o utilizatoare absurda, si nu numai eu, mai multe persoane s-au contrazis cu ea si pana la urma am concluzionat ca astfel de oameni sunt mai bine ignorati si nu merita atentie, simplu.
Nu o minoritate globala, fii si tu serios acum, ca doar daca o luam pe o parte a subiectului sunt deja vreo 2 milioane de crestini care ~ jumatate sau mai bine de atat neaga evolutia.
Memu adica steregoi?
Mai are inca vreo 12 conturi.
Se cearta singur cateodata cand nu are audienta ca sa atraga participanti la discutie.
Tehnica invatata la ei la adunari.