Pentru fetele interesate...Eu pot fi si cu burta si fara burta. Depinde daca beau sau nu bere. Pot fi si inteligent, pot fi si prost. Depinde cu cine socializez. P.S.-sunt bun la pat! Si la stricat, si la reparat.
Mai Cale Dreapta mai,sa-ti iasa din cap ca o casnicie e echivalenta cu marea dragoste asa ca nu prea importa cum arata sotul daca are buzunarele doldora mereu.O casnicie echivaleaza cu siguranta, asa ca o dragoste poate merge si pe linga, ce mama naibii nu le ai deloc?
Si cine-mi garanteaza ca ala inteligent o sa se uite la mine, la cit de proasta sint?
Daca faci putin sport, poate scapi de burta si poti sa-ti vezi si dotarea cand faci pipi.
Inteligent cu burtica si chelie daca se poate...merg si niste ochelari Si neaparat sa sforaie...
Voiam sa raspund frumos, destept, cu bani si devreme acasa, dar e fumata!
Inteligenta si aspectul sunt trecatoare(da, inclusiv inteligenta) si fiecare om le percepe diferit.Un singur lucru conteaza cu adevarat si anume sa putem comunica.
Deci pentru tine barbatii sunt doar de 2 feluri? ori dotati si prosti, ori inteligenti si burtosi?
Nu te supara... dar am vazut ca numai intrebari din astea bagi de ce conteaza pentru femei, ce inseamna sa fii barbat si tot felul', inteleg ca totusi e o intrebare...dar MA DISPERI FRATE! x(
Poti te rog frumos sa termini cu intrebarile astea de-a dreptu' iesite din comun?
anonim_4396 întreabă: