| Gass93sv a întrebat:

Perpetuum Mobile perpect functional https://www.youtube.com/watch?v=gK1F3C54jMQ, cu mult timp in urma am promis ca il pun online, acuma l-am pus.

21 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Am văzut și bateriile, merci că ai arătat prizele.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Și dacă tot funcționează detaliază-ne cum l-ai conceput, cum funcționează și ce componente are.

Răspuns utilizator avertizat
| T0T a răspuns (pentru Gass93sv):

Deci nu ai drept de autor asupra propriei invenții, foarte interesant. Nici noi nu cred că suntem atât de proști încât să credem că Pământul e plat, zic și eu.

Eu mă bucur că ai reușit să învingi legile fizicii dar doar în creierul tău...Meriți premiul Nobel.

Asta mă întreb și eu. Poate lipsa de ocupație sau o problemă psihică. Acum scuză-mi limbajul dar am pus cele două posibilități. Abia aștept să aud de tine în viitor, dacă o să aud, și să îmi cer scuze. Eu chiar sper că asta se va întâmpla, baftă.

Și abia aștept să te recunoască cineva fără să spui niciodată cum funcționează și din ce e compus. Încă o dată, baftă cu asta.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Glume de copii certati cu fizica.

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru Gass93sv):

"dispozitivul produce mai mult curent decat consuma de 10 ori mai mult."
In cel mai bun caz produci 0, 87 din ce consumi.
Ai gresit doar cu o virgula.

| LostInPark a răspuns:

Vad ca ai ales o constructie simpla.Hai ca scriu eu pentru cei care nu stiu, cele necesare pentru a face...de ce nu, acasa, un astfel de dispozitiv.
- o cutie de lotto pizza, acu n-am stat sa ma uit, bax de 25 de bucati sau 50? cred ca-i si asta important
-o lampa
- si eventual o priza sau o baterie.
Banuiesc ca-i la cutie asa, sa nu-ti vada altii inventia!?!?

| LostInPark a răspuns:

Am sunat deja la Enel sa-ti taie lumina.
Nu avea rost sa platesti aiurea, zic.
Numai bine! Ne vedem la Geneva.