Nu numai în România, ci peste tot, va fi cu totul altfel.
Sunt semne de acum. Venit minim garantat, indiferent dacă lucrezi sau nu. Poți fi cât de leneș vrei. Și în acelaș timp cât vrei de creator, căci vei avea timp pentru asta. Problema libertății individuale se va pune altfel. Chinezii au început deja. Lumea întreagă va fi mult mai integrată. Criptomonedele vor înlocui sistemele bancare clasice. Să nu mai vorbim de învățământ cu statul în bănci 12 ani din viață.
Cum este acum asa era inainte dea veni comunismul ala ce spui.Cred ca RO asa este ea,asta pentru ca astia sunt oamenii ce populeza acest teritoriu,de fapt oamenii fac o tara,pamantul tot asta e,sta aici,omu face ca tara sa fie frumoasa ori nu,bogata ori nu.
Se pare ca romanii atat au putut de cand is ei,mai mult nu e.
Nu este pentru ca nu se poate,nu este pentru ca majoritatea sunt genul asta de om,adica asa cum vezi acum.
Au fost si oameni buni,oameni care au facut si care au incercat sa faca ceva pentru teritoriul asta,doar ca majoritatea a fost de alta parere
Burebista a fost unu bun,dar iau facut felu,Stefan cel Mare a fost bun,dar cu o floare nu se face primavara.
Horia si cu gasca lui a vrut sa ajute multimea pe cei multi si amarati,Aparatii se pare ca au fost de alta parere
Cuza a fost cireasa de pe tort, cred, dupa mine a fost cel mai bun conducator ce la dat pamantu asta vreodata, doar ca la fel majoritatea au fost de alta parere.
Dupa cum observi, se pare ca oamenii vor sa fie asa cum este, oamenii ce stau pe acest pamant asa vor sa traiasca.De ce? Habar nu am, poate e ceva scris in genetica romanului sa vrea sa o duca naspa.Alta explicatie nu-i.
Sincer nu stiu ce sa zic,daca ar fi fost asa ori ar fi fost altfel,ma refer la ce spui ca de nu am fi fost stapaniti sute de ani.
De ce spun ca nu e ceva sigur? Avem exemplu Ungaria, astia nu au fost stapaniti, majoritatea timpului au stapanit ei si uite ca se afla cam in aceiasi situatie ca si RO
Pe de alta parte luam mai inapoi, dacii, pe aiai nu iau stpanit nimeni, cel putin 2 sute de ani, daer se pare ca si aia tot cam cum is acum romanii erau La cat aur aveau, la un moment dat ajunsese imperiul roman sa le platesca si tribut, tot au dato in bara.Mai mult de 200 de ani,dar nici atat,nu au fost in stare sa reziste.
De aici eu cred ca noi romanii de azi suntem urmasii dacilor de atunci,pentru asta bag mana in foc.
A fost pe aici o intrebare,pusa de sabin,am spus si eu ceva pe acolo,el sa suprat fleaasca ca am dat si ceva in el,adevarul este c a am dat,dar pentru ca aveam pretentii la el,acolo am aratat cum vad eu ca au stat lucrurile.
Bine asta este alt subiect.
De exemplu si evreii au fost stapaniti,mai mult decat am fosot noi,dar uite ce tara au aia si ce tara avem noi.
Exemple de astea mai sunt destule,deci nu prea cred ca stapanirea cuiva te poate afecta atat de mult incat si dupa sute de ani de la stapanire tu tot depresiv sa fii,tot batut in cap,scuze,dar nu stiu cum sa mai zic.
Mrea greseala a romanilor a fost ca lau dat jos pe Cuza,poate o fost si greseala lui ca sa increzut prea mult in oameni si nu a avut o garda personala sa nu-i sufle nimeni in ciorba.
Dar daca Cuza ar fi ramas,poate Ro ar fi avut alta fata in ziua de azi.
Eu asa vad situatiunea,asa arata istoria,doar ca noi,ori aia atunci au zis,asta nu-i bun, jos cu el, sa fim realisti, nu au fost cu el nici taranii, aia pe care el ia improprietarit, s-a vazut clar.
Romania nu o sa fie niciodata ''o tara ca afara'' Toate partidele o ard pe aproape pe acelasi stil ca PSD, pentru stiu ca romanul o sa puna mereu botul la 1 un leu la pensie si salariu.
Va fi cu o diversitate mult mai mare decat acum. Cu o forta de munca mult mai variata si colorata si cu o piata de desfacere conforma cu aceasta forta de munca. Nu stiu daca ai inteles ceva, nu mai am chef sa scriu.
Pe scurt: va fi diferit, trebuie sa ne adaptam cu totii. Din punctul meu de vedere va fi mai bine asa. Ma adaptez repede.
In primul rand, cauta in dex sa vezi ce inseamna roman = sclav, iobag. Pana nu schimbam numele tarii noastre, sa nu ne mai miram de ce o ducem asa de greu, indiferent cine ar fi la putere. Pana si imnul tarii noastre este gresit pentru ca sclavii nu se pot destepta.
Nemessys întreabă:
AndreiAntiTot12 întreabă:
deiuta întreabă: