| Ambassaderåd a întrebat:

Peste cateva secole, ani, decenii... ca oricum sfarsitul lumii nu vine happy, oare nepotii si stra stra stra stra nepotiii nepotilor noshtri vor putea locui pe Luna sau pe o alta planeta?

Răspuns Câştigător
| AvalohAlyn a răspuns:

Peste cateva secole se poate intampla orice. Putem descoperi multe lucruri interesante si ne mutem moderniza totul. Ce modernizari vor avea loc nu vom sti, ca nu vom mai trai.Cum in 1200 nu visa nimeni sa mearga cu masina sau cu avionul dar s-a intamplat, asa se poate intampla si in legatura cu locuitul pe alte planete.

11 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Pe Lună sigur nu însă pe Marte, dacă se descoperă tehnologia pentru a topi întreg miezul de apă al planetei, atunci chiar e posibil.
Şi pe Jupiter e posibil, cel puţin pe o parte din planetă unde gazul conţine mult Oxigen molecular.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Precis nu-ti pot zice, ca nu sunt mama Omida, dar e posibil.

| thealchemist a răspuns:

Da, de ce nu? serios, nu te poti gindi la asta ca o posibilitate?

| Duhovnicul a răspuns:

Nu vad cum ar putea fi posibil asa ceva in zilele noastre decat daca vom putea crea un mediu cu conditiile optime pentru a sustine viata, dar cica s-a gasit apa pe luna deci viata o fi fost. Nu prea stiu si cat de comod ne-am deplasa si desfasura activitatile cotidiene pe luna, gandeste-te ca gravitatia lunii este de 6 ori mai slaba decat cea terestra.

| Marcian a răspuns:

Cred ca da, macar stra, stra, stra, stra-nepotii nepotilor unora dintre noi.

| DanielJackson a răspuns:

Din cate stiu eu prima sonda spatiala lansata a gasit o planeta exact ca pamantul, binenteles nu a aterizat pe ea ci merge mai departe, si cica planeta asta e exact ca terra cu atmosfera, nori, pamant. e doar o problema: e la vreo 150milioane ani lumina. deci, cum ajungem acolo, cu ce? evident, in conditiile date, momentan ne e imposibil

| ely92music a răspuns:

Hmmm da cine ti-a spus ca nu vine sfarsitul lumii? Si da, e posibil ca stra stra stra stra stra stra stra nepotii nostri sa locuiasca pe alta planeta...

| Sofffie a răspuns:

Sigur ca da, deja pe marte sau facut niste chestii in care sa stea oameii, adaptat la mediul nostru de viata au bagat plante si multe aletele, in caz de va disparea pamantullaughing

| iuandfto a răspuns:

Am citit intr-o revista un articol foarte interesanr despre terraformarea planetei Marte. Spuneau ca ar trebui sa prabuseasca un meteorit de planeta ca si fie aer si plantele sa creasca. Nu stiu daca este adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi cumpar si eu o bucata de pamint pe luna.Ca sa-ti raspund la intrebare cred ca or sa fie pe pamint alte forme de viata care vor descoperi fosile umanoide asa cum descoperim noi de dinozauri si alte alea, dupa ce am fi disparut ca specie demult.

| AnonimulNr2564 a răspuns:

Peste atata timp se poate sa locuimi si in case zzburatoare cine stie. (poate ma uit prea mult la tv de ce conteaza big grin)

Întrebări similare