Hai gata, eu am vrut sa fie o intrebare in care sa se vorbeasca de filosofie.Chiar asa merita Cioran si Tutea, sa vorbiti despre ciolane si fetite, baieti? S-ar rasuci in mormant saracii
Profesoara de istorie a zis ca cei mai mari filosofi ai Romaniei au fost Cioran si Petre Tutea.Acum nu stiu daca era beata.=)
Bre,eu îl scot pe Țuțea din listă, și îl bag pe C.Noica.
Apropo,recomanda-mi si mie niste carti bune de filosofie pe privat sau aici daca vrei.Am citit dar nu destule, cred eu.Mc mult
Uite,cea mai bună sursă a mea de cărți filosofice -
http://epistematic.blogspot.ro/
Descarcă cât mai poți, că n-o să mai apuci! :))
De ce nu o sa mai apuc?
S-ar putea să le desființeze blogul, sau să se șteargă din anumite motive fișierele uploadate.Deci,descarcă ce vrei, și cât vrei.
Bai Alecksandrovici imi plac unele citate de ale tale de pe blogul tau.Mai putin alea in care incerci sa demonstrezi inexistenta lui Dumnezeu.Sunt foarte faine oricum.
App Alex, asculti si hip-hop? Am vazut ca ai dat o lista de melodii la o intrebare.Sau asculti numai rock?
Eu ascult hip-hop, pop, disco, dance si putin rock.
Ca bine zici, C. Noica da, Tutea e un "filozof" fara filozofie, locul lui e intre babele nespalate pe picioare si sf. Petre, un pierde vara care nu a scris nimic, macar ca avea talent oratoric. Bine dupa revolutie toata lumea o ardea cu Tutea ca pe el il pomenea astia pe la televiziuni, dar asta in contextul ca a fost la bulău băgat de comunisti nu ca era mare filozof.
Ambii sunt de apreciat, dar îl aleg pe Emil Cioran, cu siguranță.
Petre ăsta-i mai greu de înghițit pentru mine, și imposibil de digerat.Are anumite concepții pe care nu le agreez.Chiar nu vreau să-l compar cu Cioran.
Alan asta, nu e prima oara cand iti pomeneste numele.
Ba chiar a pus si intrebari speciale numai pentru tine.
E clar. Dragostea pluteste in aer la el. Bucura-te, ai o admiratoare!
De ce să mă bucure asta?
Vorba vine mai Ciolan afumat.
Eu vorbeam de filosoful Emil Cioran nu de Alecksandrovic
Dragostea pluteste in are la mine, DAR PENTRU FETE!
Ciolan? Mi-e foame, de ce mi-ai amintit!?
Stiu ca nu pentru fete, ca doar Cioran (user-ul) nu-i fata.
Ca sa vezi, o persoana cu simtul umorului.Si eu care ma asteptam de la ce-i mai rau. Unde-i provocarea?
De ce pui adaugi tu nu-ul care nu exista? Nu sunt gay, mie imi plac fetitele satene si brunete ca Antonia asa
Nu mi-am mâncat cerealele Honey Cheerios de dimineață. Acum o să stau bosumflat toată ziua.
Hai,gata,că i-am stricat omului întrebarea filosofică cu nimicurile noastre.
De noua EmaS nu iti place, vezi ca ii place in jacuzzi rugaciunile intru mantuire.
Amândoi! După cum spune domnul harciog. "Nu poţi renunţa la două valori"! Asta-i clar.
Petre Tutea despre atei si George Carlin despre religii.Cioran ce cauta aici?
Sa te trezesti intr-o dimineata, fiind Hitler si sa fii comparat cu Raymusic, al dracului cosmar! As mai deschide un lagar chiar in Bucuresti.Cam asta a patit si Cioran.Sa te duci la Paris sa vezi daca nu s-a rasucit in mormant, sau l-a sculat pe Brancusi sa-i povesteasca patania.
Sa te trezesti intr-o dimineata, fiind Hitler si sa fii comparat cu Raymusic, al dracului cosmar!"
Țuțea a fost un idiot, nu știu de ce-l compari cu Cioran, e ca și cum ai compara amiba cu Einstein.
Amandoi. O gasca de dementi. Mai ales Cioran care adora fotbalul si folosea cranii in loc de mingi. Mare om, Cioran asta, mare om! La fel si utilizatorul de pe site care-i poarta numele, desi nu stie!
Omul poate invata despre viata din experienta celor doi, dar nu poate generaliza. Fiecare cu viata lui!