| Flav a întrebat:

Pisicile torc intr-una. Unde e rodul muncii lor?

14 răspunsuri:
| JackieSue a răspuns:

La tv zicea ca oamenii sunt sensibili la sunetele pe care le scot pisicile(adica la torsul lorlaughing)si de aceea primesc mereu ce vor, mancare sau d`astea.smug

by zu

| elena a răspuns:

Rodul muncii lor este de a-si arata multumirea fata de stapanii care le ingrijesc... dar tu ai vazut in ce moment torc pisicile?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In intarirea oaselor. se pare ca pentru asta torc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pisicile torc atunci cand sunt mangaiate...se simt protejate cand stau langa o persoana care ii ofera o mangaiere...de asta torc.

daniela
| daniela a răspuns:

Pai in odihna ceea ce conduce la o blana feumoasa si o pisica aratoasa (asta ca sa rimeze)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum cateva zile am ascultat la un post de televiziune ca pisicile torc cand sunt fericite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In efectul terapeutic al torsului(regleaza ritmul cardiac al celui care le tine in brate)-ai vrut sa fi spiritual dar nu ti-a iesit.Ciao

| julliano a răspuns:

Pai rodul muncii lor era binecunoscut, prindeau soareci si nu prea aveau timp de torshee hee dar vezi tu, a fost o pasiune intre om si mîţă si omul a facut mîţa casnica pentru ca deoarece mîţa a stiut sa isi foloseasca diplomatia, aceasta de pe urma fiind rodul muncii ei inteligente cand a vazut ca poate locui moca si sa aiba hrana din belsug fara sa miste o gheara big grin Baiul e de ce nu toarce cainele, sau asta se manifesta penduland coada ca metronomul?

| CrucifiedCountess a răspuns:

Tu ai auzit de hair balls? poate ca ala ewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@dumnezeu: toate felinele torc, de intarirea oaselor nu stiam, este foarte posibil, insa eu am inteles ca felinele torc atunci cand doresc sa aiba pe cineva in preajma. Initial se credea ca torc atunci cand sunt fericite, insa s-a observat ca torc si atunci cand sunt ranite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@gabriel - am citit de chestia cu regenerarea oaselor intr-un studiu publicat pe undeva, dar nu mai stiu unde si nici cand.

| danut a răspuns:

Intradevar pisicile cand torc isi regenereaza nu numai oasele dar si organele interne care ar fi afectate. Avantajul pentru om ar fi atunci cand toarce o pisica sa o tina in brate pentru ca efectul sa se aplice si respectivului individ. Rodul "muncii" pisicii e mai mare decat se poate crede.

| sorinadiet a răspuns:

...la fel cu efectul torsului pisicii la om, este si :gemutul", sunetul acela jos pe care il facem atunci cand ne doare ceva, sau cand suntem bolnavi si zacem. nu prea il folosim constient, ne-ar ajuta in lupta cu boala... sau suferinta sufleteasca, deh... acelasi efect il au sunetele pe care le scot calugarii budisti cand se roaga, i-ati vazut poate pe cei din templele din Tibet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai, dar sunt asa de dragute si de prietenoase... Mie imi place sa ies cu motanelul meu in brate prin fata casei, toate lumea care trece aproape il mangaie, ca e frumos, tzuca-l-as in boticul lui de aristocrat :X. Seara cand e obosit si el(a obosit de cat de scumpic e) vine la mine pe genunchi si isi impinge capshorul in mainile mele.Se spune ca atunci cand fac asta, pisicutele isi iubesc stapaniihee hee El e bucuria mea cand vin acasa si iarna vine si sta la mine pe picioare sau se baga sub plapuma si ma incalzeste

Întrebări similare