| OOOLEOOO a întrebat:

Planta de canabis poate fii un pas catre libertate si pace?

25 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Sau un pas catre moarte!

| OOOLEOOO explică (pentru EmaS):

Peste 12 Tari din Lume incep sa favorizeze planta de Canabis, pentru efectele ei miraculoase.

Bunica mea ia peste 6 pastile odata din cauza reumatizmului, cu nsuh cate afecte secundare pe lung termen lung iar aceasta boala sa-r putea vindeca cu un ceai de Canabis sau 3-4 fumuri din pipa cu aburi luate de 2 ori pe saptamana, care singurele efecte pe termen lung ar putea fii rasul instantaneu.

''Daca exista un creator, nu mi se pare corect sa-i interzicem creatia'' Bob Marley.

| EmaS a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Da,daca este folosit sub forma de medicament, nu am nimic impotriva.

| unknownn a răspuns (pentru EmaS):

Ai voie sa citesti cuvantul "canabis"? E impotriva religiei, vezi ca te pedepseste Dumnezeu.

| EmaS a răspuns (pentru unknownn):

De ce sa ma pedepseasca, doar nu am consumat!

| unknownn a răspuns (pentru EmaS):

Un preot mi-a zis ca e ca si cum ai pronunta cuvantul stii tu cine, stapanul Iadului.

| OOOLEOOO explică (pentru unknownn):

Daca eram eu acolo ia-si fii spus preotului ca Canabisul a fost folosit peste 100 de ani de catre evrei in ceremonii religioase inlocuind tamaia.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Doar in opinia unuia fara prea mult creier ori narcoman.
Libertatea si pacea sunt valori general umane care n-au legatura cu stupefiantele si nu se obtin prin folosirea acestora. Numai bine!

| shadovv a răspuns:

Kierkegaard spunea ca opusul pacatului e libertatea... deci spune tu cat de liberi te simti cand esti subjugat la nivel neuronal.

| Musique a răspuns:

Doar în mintea consumatorului, pentru restul e doar un alt drog.

| OOOLEOOO explică (pentru Musique):

Acelasi raspuns l`am putea spune despre cafea nu?

| Musique a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Nu.Sau poate da.
Oricum, tot una e.

| Cortex a răspuns:

Normal ca da frate, nu-i asculta pe copiii astia care n-au pus jointu in gura in viata lor ca habar n-au ce vorbesc.In cultura rastafariana canabisul este folosit in ritualuri pentru a te apropia de Jah.Moarte? Ma faci sa rad. Poate daca fumezi 50 de ani canabis mori.V-au umplut capu' televizoru cu etnobotanice,accidente si multe altele, canabisul e opusul lor, din toate punctele de vedere, nu te afecteaza asa de tare, e foarte relaxant. Daca ar fuma toata planeta canabis nu ar mai exista niciun razboi niciodata

| unknownn a răspuns:

Four Twenty, dahappy

| unknownn a răspuns:

Bunicul meu e preot...

| doctorandus a răspuns:

Sau catre nr. 9.

| mixxjim a răspuns:

Pai clar, nu vezi ca Bob Marley s-a vindecat total si complet de orice, si a obtinut libertatea si pacea absoluta? laughing

| OOOLEOOO explică (pentru mixxjim):

Bob marley a murit pentru credinta si fani lui, a putut sa traisca linistit pana la batranete doar print amputarea degetului rupt, el a refuzat sa faca asta deoarece sustinea : ''Sa nu stricam creatia creatorului'', si nu a vrut sa lase pierduti sute de adepti al Rastafarienismului si ascultatorii reggae.

| OOOLEOOO explică:

laughing....Scopul raspunsul a fost speranta ca crestiini o sa citeasca si sa intaleaga ca daca un lucru este illegal nu este neaparat rau.

| i86e2 a răspuns:

Eu pe unde am citit, am văzut doar efecte benefice din partea marijuanei/cannabis. Ce-i drept, nu am încercat vreodată, deși aș încerca dacă aș avea șansa.

Cred că motivul principal pentru care e interzisă e că e psihoactiv, în rest nu e mai periculoasă decât țigările.

| ஐღArinaღஐ a răspuns:

Sau un pas catre dependenta

| Mirunaaaa a răspuns:

Planta de canabis te duce la racoare...

| sharkyy a răspuns:

Eu am tras canabis. te apuca rasul, iti pierzi echilibrul si te simti foarte bine. de la marijuana mi-au amortit toti muschii si am inceput a cant colinde laughing

| OOOLEOOO explică (pentru sharkyy):

Conteaza foarte mult cum si cu cine il consumi...eu il consum ca un ritual spiritual meditand si ascultand muzica, asfel pot sa ma gandesc mai bine la cea ce se numeste ''viata si fericire'' si imi relaxez corpul.

''Cu canabis mereu e Duminica!'' -Brusco