Peste 12 Tari din Lume incep sa favorizeze planta de Canabis, pentru efectele ei miraculoase.
Bunica mea ia peste 6 pastile odata din cauza reumatizmului, cu nsuh cate afecte secundare pe lung termen lung iar aceasta boala sa-r putea vindeca cu un ceai de Canabis sau 3-4 fumuri din pipa cu aburi luate de 2 ori pe saptamana, care singurele efecte pe termen lung ar putea fii rasul instantaneu.
''Daca exista un creator, nu mi se pare corect sa-i interzicem creatia'' Bob Marley.
Doar in opinia unuia fara prea mult creier ori narcoman.
Libertatea si pacea sunt valori general umane care n-au legatura cu stupefiantele si nu se obtin prin folosirea acestora. Numai bine!
Kierkegaard spunea ca opusul pacatului e libertatea... deci spune tu cat de liberi te simti cand esti subjugat la nivel neuronal.
Normal ca da frate, nu-i asculta pe copiii astia care n-au pus jointu in gura in viata lor ca habar n-au ce vorbesc.In cultura rastafariana canabisul este folosit in ritualuri pentru a te apropia de Jah.Moarte? Ma faci sa rad. Poate daca fumezi 50 de ani canabis mori.V-au umplut capu' televizoru cu etnobotanice,accidente si multe altele, canabisul e opusul lor, din toate punctele de vedere, nu te afecteaza asa de tare, e foarte relaxant. Daca ar fuma toata planeta canabis nu ar mai exista niciun razboi niciodata
Pai clar, nu vezi ca Bob Marley s-a vindecat total si complet de orice, si a obtinut libertatea si pacea absoluta?
Bob marley a murit pentru credinta si fani lui, a putut sa traisca linistit pana la batranete doar print amputarea degetului rupt, el a refuzat sa faca asta deoarece sustinea : ''Sa nu stricam creatia creatorului'', si nu a vrut sa lase pierduti sute de adepti al Rastafarienismului si ascultatorii reggae.
....Scopul raspunsul a fost speranta ca crestiini o sa citeasca si sa intaleaga ca daca un lucru este illegal nu este neaparat rau.
Eu pe unde am citit, am văzut doar efecte benefice din partea marijuanei/cannabis. Ce-i drept, nu am încercat vreodată, deși aș încerca dacă aș avea șansa.
Cred că motivul principal pentru care e interzisă e că e psihoactiv, în rest nu e mai periculoasă decât țigările.
Eu am tras canabis. te apuca rasul, iti pierzi echilibrul si te simti foarte bine. de la marijuana mi-au amortit toti muschii si am inceput a cant colinde
nemo întreabă: