| Vizitiul a întrebat:

Poate fi viata un succes deplin? Dar un esec total?

17 răspunsuri:
| DouaPuncteIcsulette a răspuns:

"Ahh...ce intrebare straight face In opinia mea se poate orice. Dar daca ai adresat aceasta intrebare sunt aproape sigura ca ceva s-a intamplat sad in orice caz cand te simti doborat de probleme sau cand zici tu ca "viata a ajuns un esec total" ar trebui sa te gandesti la partea buna, spre exemplu la faptul ca exista un Dumnezeu care te ocroteste si care ti-a dat viata. Gandeste-te ca ai norocul sa fii om si astfel viata iti va deveni un "Succes deplin" happy

| Vizitiul explică:

DouaPuncteIcsulette, adresez intrebari si fara sa mi se intample ceva anume. Ma opresc aici cu explicatiile. Vad ca l-ai adus si pe ratat in discutie.

| Mik3 a răspuns:

In viata depinde de tine cum o sa fie, nu de alti sau de noroc sau de cine stie cine altcineva, u esti cel care iei decizile

| biancaalexe a răspuns:

Depinde cum gandesti. Daca gandesti negativ viata ta poate parea un esec total. Uneori pot fi si parti bune.Iar daca gandesti pozitiv si vezi numai partile bune in toate viata poate parea / fi un succes deplin.winking Deasta toata lumea spune sa gandesti pozitiv...

| d1onn5o a răspuns:

Nu exista o viata plina de succese, si nici o viata plina de esecuri.Viata e o calatoria plina de ambele lucruri.

| Chris a răspuns:

Eu tind sa cred ca da, deoarece depinde, in mare masura, de modul in care atribuim valoare lucrurilor.

| DorelSudoru a răspuns:

Esec total da succes nu

| BebeStrumf a răspuns:

Nu poti trai in puf, succes pana la sfarsit.Te intampini de obstacole; pentru ca asta e cursul vietii, imperfect.Dar poti sa speri sa-ti fie bine; te ambitionezi sa crezi ca totul ti'e bine.Si apoi poti spune ca viata ti'e un succes.

| Flav a răspuns:

Un succes deplin l-as recunoaste la batranete, stand la casuta mea si uitandu-ma cum imi alearga nepotii prin curte.
Esecul poate interveni oricand, dar incercam sa evitam accidentele.

| Liuuu a răspuns:

Poate fii mixta. Viata e o scara - urcas si coboras. O scara intr-un bloc. Urci ce urci...mai obosesti(lenea) si staaai si staaaai si faci esec. Dar daca ai vointa sa urci e succes. Dar mai si cazi - ametesti, esti confuz, dar tot speri ca vei ajunge sus. Asta e viata - cu succesuri si esecuri big grin Cu placinte :*

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Viata are urcusuri si coborasuri...e imposibil sa ai un succes deplin pe tot parcursul vietii, pe toate planurile! La fel si cu esecul doar ca cei ce au cedat, au avut mintea mult prea intunecata pentru a vedea o cale de iesire! Exista un echilibru in toate...depinde doar de tine ca individ, sa poti mentine balanta, sa te strecori, sa urci, dar mai ales sa stii cand sa cobori.

Apache
| Apache a răspuns:

Nu ai cum sa ai succes pe toate planurile ...si cu atat mai mult sa esuezi
...viata nu e viata daca nu are ceva din amandoua

| Bogdanux a răspuns:

Viata e ca o tabla de sah.Are si alb, are si negru.

| NickiMinaj a răspuns:

Nu poate fi un succes deplin, in niciun caz. un esec total, bineinteles...

| miradoniz a răspuns:

hee hee Da, sigur că dahee hee as zice însă ca diferența între sfințenie și abjecție este ascunsă ochilor oamenilorhee hee ceea ce mi se pare a fi perfecthee hee

| conu a răspuns:

Ca și zarul, o parte este succesul, alta este eșecul vieți, deci soarta vieți.

| urmuz a răspuns:

Cred că viaţa ne oferă posibilităţi atât de multe încât chiar extremele, sunt probabil să se întâmple, este foarte dificil pentru a defini un succes complet şi eu sunt sigura că acest lucru are semnificaţii diferite pentru fiecare persoană, dar eu, de asemenea, ca majoritatea oamenilor aspir la acest ideal, deşi foarte puţini ajungem la el; de cele mai multe ori ne declaram mulţumiti cu un succes mai mic sau doar o viaţă simplă şi obişnuită, iar dacă nu suntem mulţumiţi pentru ca toti ne dorim mai mult de la viata, trebuie sa ne asumam unele riscuri.Nu cred că poate exista un drum complet în condiţii de siguranţă spre succes, e imposibil sa nu ne confruntam cu pericole pe drum care sa ne loveasca şi, în unele ocazii sa duca chiar la opusul a ceea ce ne-am dorit, adica un eşec total, deci cu siguranta, viata poate fi succes deplin, dar de asemenea eşec total, dar există, de asemenea, si calea de mijloc. Cel mai rau lucru care se poate întâmpla la o persoană este de a atinge culmile succesului şi apoi sa cada brusc în abisul esecului; acesta este scenariul cel mai rău la care ma pot gandi.