| 12Afasa2 a întrebat:

Poate ma credeti nebun, dar cred ca am puteri d mediu.Nu ma luati la misto.
De cand eram mic, mi se intunecau ochii, vedeam niste imagini, si, de exemplu, cand acel lucru mi se intampla imi amintesc.
A doua faza e aceea cand vecinul meu a murit.Am plecat la scoala cu fiica sa, si i-am zis:Ce ai face daca ar muri taicatu calcat de tren? In seara aceea a murit calcat de tren.
Sau uneori simt prezente stranii..visez lucruri care mi se intamplastraight face
Vad si umbre ciudate, aud lucruri ca niste strigate...
ROG SERIOZITATE

35 răspunsuri:
| AduAdu20 a răspuns:

Interesant.Si ce crezi ca ai trebui sa faci in legatura cu asta?

| Alinutza1319 a răspuns:

Asa..am inteles, esti mediu... dar care e intrebarea ta?laughing

| MiSeSpuneTyna a răspuns:

Cred ca ai putea fi mediu, si mie mi se intampla sa visez chesti si a 2-a zi sa se intample ce am visat dar nu exact doar asa pe sfert rar pe jumatate.

| ButterflyGy a răspuns:

Incearca sa te documentezi si sa afli mai multe, eventual sa iei contact cu alte pers si sa vezi daca poti ajuta si pe altii prin asta.

| MatiesIonut152212 a răspuns:

Du-te la un preot sau la un psiholog. Eu nu am habar ce se intampla. Scuze, nu stiu de ce faci tu asta... Daca ai zis faza aia cu omul calcat de tren mai zi si asa la un coleg : Ce ai face daca la toata tara ar trai vesnic si sa i se faca singure temelelaughing?

| TreiSurori a răspuns:

Dragilor usor..se numeste Deja Vu, e doar o impresie ca, in prezent, ai mai trecut prin lucrurile alea odata in viitor happy

| SuperGirl122222222222 a răspuns:

Asa patesc si eu.happy de exemplu..am visat ceva, si exact asa s-a intamplat, si dupa intamplarea asta mi-am zis," stai asa, ca asta am visat". era ciudat, si am simturi, adica, daca stau in camera mea, simt ca cineva vine la mine, si in urmatoarele 2 minute, mama intra pe usa. fara sa aud ceva, doar simt.sau uneori ii mai zic mamei, tu ai vrut sa vii la mine in camera, si a zis ca de unde stiu.happy deci e ceva inexplicabil.ciudat!

| John90 a răspuns:

Stai linistit te va contacta cineva acum ca ti-a vazut postuwinking

| αиιиαɛǤ a răspuns:

Probabil e doar imaginatia ta pentru ca atunci cand tu crezi in anumite lucruri
se pot intampla/iti imaginezi ca se intampla, dar de fapt e o coincidenta, pentru tine e o tulburare, consulta un adult, parinti frati etc mai mari si/sau un psiholog.Bafta!

| q12 a răspuns:

Daca prezici viitorul plz zi: In 1 aprilie 2012 se vor inchide scolile, nu vor mai exista gripe, o sa fim toti nemuritori, o sa avem tot ce vrem big grin

| alinutzu50 a răspuns:

Si mie mi se intampla exact la fel si un prieten de al meu la fel si am discutat cu mai multi oameni si toti au spus ca exista, iar prietenul meu mi-a spus ca sa-r putea sa fie adevarat, dar nu sunt sigur ca exista pentru ca in anul 2009 tot anul m-am simtit normal, iar acum nu ma-i am asa multe viziuni.Mai caut pe net si mai intreb oameni apoi iti spun daca exista.

| 12Afasa2 explică (pentru AduAdu20):

Doar am spus... daca te-am deranjat cu ceva nu trebuia sa intrii la intrebarea mea...
Multumesc oricum pentru sfat, iti dau vot"Folositor"

| 12Afasa2 explică (pentru Alinutza1319):

Alinutza1319, am vrut doar sa spun cuiva, daca i se intampla la fel... si tu ai tot folositor

| Laura46 a răspuns:

Cine stie. poate poti ajuta lumea cu acest"dar" vezi sa nu fie o amagire. cel cu coarne daca isi baga nasul te poate face sa te consideri superior avand aceasta capacitate..tot biserica e rezolvarea..La manastiri sunt unii calugari care stiu exact ce si cum, ei te sfatuiesc cel mai bine.

| 12Afasa2 explică (pentru SuperGirl122222222222):

Mi se intampla si mie sa simt ca va intra cineva pe usa, e ciudat!

| raluca44 a răspuns:

Du-te la romanii au talent.laughing

| NumaiPentruMine a răspuns:

Uita-te la The Mentalist.

| WTF21 a răspuns:

Si eu am patit cand eram mic si credeam in astea dar era rodul imaginatiei mele dar uneori si eu am vize ce se intampla exact la fel

Răspuns utilizator avertizat
| MiSeSpuneTyna a răspuns (pentru SuperGirl122222222222):

Si mie mi s-e mai intampla sa am simturi d-astea.De exemplu odata eram in bucatarie si am simtit ca cineva venea spre mine era unchimio care venea si el in bucatarie.

| Memories a răspuns:

Si cu ce putem ajuta noi?

| 12Afasa2 explică (pentru raluca44):

Raluca44 o sa ma ducwinking

| 12Afasa2 explică (pentru Memories):

Memories, cu nimic doar vreau sa vorbesc cu cinevawinking

| nicoletalavinia14 a răspuns (pentru TreiSurori):

Vrei sa spui ca ai o impresie ca s-au mai intamplat acele lucruri in trecut, nu in viitor...

| alex8840 a răspuns:

Chiar cred ca ai putea fi mediu, folosesteti puterile in scopuri bune, ajuta lumea, dar sa nu te consideri superior pentru ca ai aceste puteri. Ieri pe la ora 16:30 ma uitam la televizor si m-a luat somnul, am visat tot ce urma sa se intample a doua zi, si prieteni au zis ca sunt nebun cand le-am spus ce urmeaza sa se intample.

| eugenl a răspuns:

Sa vorbesti cu cineva? despre ce si cu cine?

| TreiSurori a răspuns (pentru nicoletalavinia14):

Oarecum.

| ateuNEGATIV a răspuns:

Suferi de asocierea evenimentelor din trecut in prezent si de o frica pe care ai avut in trecut posibil unele traume avute de mic copil?

| doctorandus a răspuns:

'Termenul de precognitie provine din cuvintele latine pre (inainte, dinainte) si cognoscere (invatatura, a cunoaste). Se traduce liber drept "a sti dinainte". Termenul este folosit in parapsihologie pentru a denota o cunoastere directa sau o percepere a unui eveniment viitor, despre care se pretinde ca ar fi obtinuta printr-un mijloc extrasenzorial. Precognitia se poate prezenta sub forma unor idei, asociatii sau sentimente intuitive, ca si sub forma * viselor sau halucinatiilor (cele din urma fiind de obicei de natura * visuala, * auditorie sau * compusa). Termenul precognitie este folosit in contrast cu termenii * retrocognitie si postcognitie.'
Sursa: Blom, Jan Dirk (2010). A Dictionary of Hallucinations. New York, Dordrecht, Heidelberg, London: Springer Science+Business Media, LLC. p. 421. doi:10. 1007/978-1-4419-1223-7. ISBN 978-1-4419-1222-0.

| NeneaGogu a răspuns:

Am ceva treaba cu tine, vreau sa te gandesti si la penisul meu deoarece fug fetele de marimea lui crying, macar 2-3 cm sa mai scada