Este bine sa inveti din toate experientele, ale tale si ale celor din jur.In acest fel, vei fi scutit de consecintele alegerilor tale.La fel este si cu un copil,ii spui sa nu puna mana pe foc, pentru ca arde. Daca nu te asculta, se va convinge pe propia lui piele.
Problema se pune altfel pentru ca-ti raspund exact din ceea ce mi se intimpla.Am citit mult, inca citesc si probabil ca voi mai citi.De multe ori ceea ce simt se explica prin ce am citit si pot explica unele chestii dar se intimpla de multe ori sa iau din memorie cuvinte si fraze citite.De exemplu citesc o carte si ramin o vreme marcat in stilul si gindirea autorului.De aceea am spus de atitea ori ca pe TPU nu poate fi "creatie".A creea ceva trebuie sa fii tu acolo, adeca autenticul din tine, originalul si de aceea este foarte greu sa ocolesti unele clisee care ti se par reale.Pe TPU nu am pus decit chestii citite sau care mi-au venit pe moment pentru dezbatere pentru a observa diversitatea gindirii.
Pai bineinteles ca "experienta, cautarile si munca celorlalti" au avut un inceput. Si din moment ce am ajuns pana aici insemna ca se poate.
@PetreConstanta Mai lasati-l frate pe D-zeu in pace, chiar nu puteti sa deschideti gura fara sa ziceti ceva de D-zeu. La voi orice intrebare il are in raspuns pe D-zeu. Omul a intrebat ceva care despre oameni nu despre D-zeu. Vb lu' House "Are pe D-zeu in ea, mai bine ma descurcam cu o tumora".
Da Cere-i ajutorul lui Dumnezeu si o sa -ti raspunda EL si o sa oranduiasca ce este mai bine pentru tine
Pai poti sa-ti gasesti raspunsuri la popriile tale intrebari si fara ajutorul celorlalti.stii cum trebuie singursa ncerc ca sa intle cum trebuie nu doaar aculti cea FACUT DEACUM altii, dar nucred ca poti gasi rapunsuri fara experienta ta.chiar daca presupui ceva nu afli daca bum sau nupina nu pui n practica, STII CUM PINA NU TE LOVESTI CU CAPUL PRAGUL DE SUS NUL VEZI PE CEL DE JOS.nu e de ajuns sa gasesti raspunsuri e necesarca ele sa fie FOLOSITOARE
alx15 întreabă: