| Milea_Adrian_1966 a întrebat:

Poate sa-mi raspunda cineva la intrebarea... Daca suntem atat de multi destepti pe lumea asta, de ce suntem nemultumiti?

Răspuns Câştigător
| ahri a răspuns:

Viata pe acest pamant exista pentru un scop, atata timp cat nu-ti indeplinesti scopul esti nemultumit. Exista si diferite grade de nemultumire, in functie de nivelul de evolutie al fiecarui om, cand o nevoie este satisfacuta apare alta mai elevata, iar cand ultima nevoie este satisfacuta nu mai exista nemultumire ci beatitudine... dar asta este un ideal indepartat

7 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

E nemultumit cel care nu face parte din ei...

| shadovv a răspuns:

Dar cine e nemultumuit?

| Shammal a răspuns:

Presupun ca esti ironic atunci cand spui "multi destepti..."; nemultumirea la orice om dupa parerea mea vine din neintelegerea a cine esti tu, prejudecati (rezistenta la schimbare, eu fac un lucru intr-un fel si apare ceva care ma nemultumeste daca l-as face in alt fel nemultumirea nu mai apare in schimb apare multumire), asteptari (te astepti la un anumit rezultat si daca nu se intampla esti nemultumit), mai poate fi chiar un sentiment de care poti fi dependent intr-un sens ce vine din ideea de victima

| ROB3RT89 a răspuns:

E nemultumit cel care nu face parte din ei si e invidios pe ei!

| ZambetulNebuniei a răspuns:

laughing)) buna asta. Suntem asa nemultumiti din simplul motiv ca omul mereu vrea mai mult sau suntem nemultumiti pentru ca suntem suficent de destepti sa ne dam seama ca suntem prosti. Omule e o fiinta destul de ignoranta si nu isi doreste decat mai mult decat poate duce. Mereu vom vrea mai mult, pana nu vom mai avea ce sa vrem.

Eu sper sa ne "prostim" si sa realizam ce greseali am facut ca si specie si sa incercam sa le indreptam cat inca mai avem o sansa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu suntem chiar asa de multi destepti. Suntem educati conform unor valori gresite.

| NeneaGogu a răspuns:

Nu ne nastem cu inteligenta, pe parcursul vietii dorim sa stim din ce in ce mai mult dar ce folos ca murim si dracu ne ia laughing