| Any_2752 a întrebat:

Poate vi se pare o intrebare de copii, dar totusi vreau sa'mi raspundeti sincer:
Cand ati vazut o stea cazatoare(probabil daca ati vazut), si v'ati pus o dorinta, s-a indeplinit?

Răspuns Câştigător
| XoXoRalucaXoXo a răspuns:

Habar n-am!laughing
Eu am vazut "o stea cazatoare"(ca de fapt nu e stea)acum vreo 2 ani si mi-am pus o dorinta asa de stupida si atat de usor de realizat pentru mine ca era evident ca se va intampla chiar daca nu vedeam o stea cazatoare!laughing
Si ghici ce? S-a intamplatlaughingMi-am dorit ca anul asta la sfarsitul anului scolar fiecare copil sa aiba meia pe care o merita si a mea sa fie cea mai mare!rolling on the floorEra logik ca se intampla, nu iau niciodata mai putin de 9, 90! nu stiu daca se indeplineste sau nu la mine dorinta cu mediile exact asa trebuia sa se intample, dar daca ai pune chestii mai grele o dorinta greu de indeplinit nu stiu daca se implineste oricum cred ca e mai mult o superstitie, nu stiu aca se implineste o dorinta pusa sau nu!

18 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Cand eram mic imi punem dorinte nobile ...pace mondiala, incetarea foametei ...etc
si inca cum s-au implinit :
http://www.libertatea.ro/......49749.html

| FucktheSystem a răspuns:

Chiar că întrebare de copil.
Dra totuși răspunusul este depinde. Adică de cele mai multe ori nu o să ți se îndeplinească dar sunt șanse să ai nororcul să ți se îndeplinească dar cere-mă n-are nici o legătură cu steaua, s-ar fi împlinit și fără.

| Eღilia62 a răspuns:

Nu sunt stele cazatoare, sunt doar meteori care intra in atmosfera pamantului. Daca vrei sa ti se indeplineasca o dorinta incearca in noaptea asta(cad cate 100 de "stele" pe ora).

| myhaelamar86 a răspuns:

Daca muncesti din greu pentru aceea dorinta se va implini... Daca nu, mai sunt si alte stele cazatoare.

| Luissa123 a răspuns:

Eu nu am vazut niciodata dar fii atenta ca la noapte vor fi o multime...suces!

| Hikari a răspuns:

Eu am vazut o stea cazatoare doar odata in viata mea. Si mi-am pus o dorinta dar nu mai stiu sigur daca s-a inteplinit. thinking Parca nu, nu mai stiu sigur. Sper ca ti-am fost de ajutor!^.^

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Pai,prima mea stea am vazut.o cand eram mica.
Chiar nu mai stiu ce dorinte imi puneam, dar din ce imi spun parintii, ca eu atunci spuneam tuturor ce dorinta mi.am pus,imi doream papusi,si de multe ori primeam, deoarece parintii imi cumparau, doar stiau ce dorinte amlaughing

| mfsfdfg a răspuns:

Mie chiar da... daca chiar vrei acel lucru cu adevarat si crezi, iti zic eu ca Dumnezeu nu doarme nici`o data si cred ca chiar El iti da sansa sa vezi o stea cazatoare:X

| BeautifulAngel a răspuns:

Nu mai stiubig grin
am si eu o intrebare...azi e ploaie de aia de stele.deci se stia ca o sa se vada stele cazatore
azi ai vazut-o?raised eyebrows

| BilliOnaire a răspuns:

Nu mi s-a indeplinit.sad

| babyblue23 a răspuns:

Dap.Vara trecuta si acum 2 ani am vazut cateva.Mie mi s-a indeplinit dorinta.Nu stiu daca "de vina"au fost acele stelute, dar si acum ma bucur de visul implinit.

| Mousey400 a răspuns:

Pai am vazut acum 5 ani prima mea stea. Mi-am pus o dorinta. 5 ani mai tarziu. ghici?! Nimic nu s-a intamplat. Mi-am dorit ca parintii mei sa nu se fi despartit. niciodata. Deci nu. sa nu crezi in chestii din astea sad

| mirabela26craiova a răspuns:

Nuuuusadsad

| EdKode a răspuns:

laughing Normal... ca nu. Nu crede tot ce auzi. happy

| Myself_5723 a răspuns:

Buna!

S-ar spune ca in seara asta vor cadea foarte multe stele,eu am vazut deja doua, n-am putut sa vad mai mult deoarece stau in casa! Imi pare foarte rau ca nu pot vedea mai multe, dar asta este...

| OanaSwiss a răspuns:

NU, am vazut de 2 ori. si nu s-a indeplinit!

| TruuLove a răspuns:

Pai, la mine nu s-a indeplinit, dar acum depinde ce dorinta iti pui atunci cand vezi steaua.big grin Depinde de dorinta. :d

| alecsa_9539 a răspuns:

Da se va indeplini doar daca o va auzi mamacrying dar daca nu mai bine sa stii ca nu exista stele cazatoare ci doar meteoriti sa te uti astazi la 24:00 ca va fi o ploaie de stele