Arunc o picatura de apa in chiuveta, ea va curge si se va amesteca in oceanul planetei noastre.
Daca o vei gasi, atunci primesti si o parte din raspunsul la intrebarea ta.
Intrebarea e una interesanta, era o sansa foarte mica ca tot ce exista sa se intample, sa existe
Vezi, noi tot descoperim, si e bine că descoperim. Dar am vaga impresie că niciodată nu vom putea înţelege adevărul întreg. As face o ilustraţie, nu stiu dacă e cea mai reusită. Îmi imaginez un pui de pasăre ne iesit încă din ou. Să presupun, prin absurd, că el ar fi inteligent. Ar face tot felul de cercetări, analize, descoperiri referitoare la substanţele care sunt acolo, dar niciodată nu va putea înţelege ce se petrece pe afară. E limitat de coaja aia de ou.
E adevărat. Google e bun, ne dă multe informaţii. Dar uneori e bine să ne mai exprimăm si prin cuvintele noastre. Să facem abstracţie de el pentru un moment si să gândim cu propria noastră minte. În felul ăsta comentariul pe care îl facem nu va fi influenţat de cele citite. Va fi pur si simplu al nostru. Ce credem noi, ce gândim noi.
Da prin conceptual de entropie, universul e ca un cub de zahar aruncat in apã, se imprastie in haos. Natura creeaza prin distrugere, la fel ca un sculptor care sculpteaza piatra.
"Natura creeaza prin distrugere" - Să fie ea oare înzestrată cu capacitatea de a crea?