Nu chiar, in unele momente e bine sa primesti un sfat, dar uneori e prea exagerat, mai ales cand dai de o persoana plina de sine
Greșește cel care spune asta căci e cum ar zice că toate sfaturile ce le-ar primi sunt greșite, lucru tâmpit de astfel.
Nu neaparat, dar multi iti dau sfaturi in asa fel incat sa fie in favoarea lor, deci e mai bine sa faci ce consideri tu chiar daca uneori gresesti. Ideea e ca poti cere sfaturi ca sa afli mai multe pareri insa tu alegi ce crezi ca e mai bine sa faci
Nu neaparat... unii iti dau sfaturi in asa fel incat sa fie in favoarea lor. E mai bine sa faci ce crezi chiar daca uneori gresesti. Ideea e ca poti cere pareri sa vezi ce cred alti dar in final tu alegi ce e mai bine sa faci
Citatul are o anume valoare dar nu in toate cazurile. Un sfat nu trebuie neaparat sa-l urmezi, decizia trebuie sa-ti apartina si sa fii unic responsabil pentru ea. Cand primesti sfaturi avantajul e ca poti invata din greselile altora. La fel e important ca unii care au trecut/auzit prin anumite experiente stiu mai multe si uneori nu poti tine cont de toate necunoscutele dintr-o ecuatie si le afli de la altii. Nu in ultimul rand uneori eviti sa inventezi apa calda.
Un sfat de la o persoana mai in varsta(in sensul de inteleapta) sau care a trecut printr-o experienta similara, de la persoane care nu au nimic de castigat sau chiar tin la tine...e bine sa ti cont!
Dupa acest citat va trebui toti sa gresim pentru a invata ceva si nu vad de ce am repeta greseala altora doar de dragul de-a invata pe pielea noastra.
Glumesti, nu?
Se refera ca persoana respectiva vrea sa experimenteze singur, sa nu mai auda din stanga si dreapta `nu e bine, nu fa asta`, vrea sa experimenteze sa se loveasca singur, daca e cazul, de esec.
Eu asa il vad.
Citatul mi se pare slabut, neintemeiat. Si atunci nici n-are rost sa incerci sa intelegi ceva
Probabil vrea sa-si faca proprile greseli daca e sa greseasca, sa capete experienta lui si nu sa o ia pe un drum deja batatorit de altii. Unii prefera sa-si puna ei mintea la contributie si sa gaseasca rezolvarea decat sa primeasca reteta de-a gata.
Nu cred ca cineva care-ti da un sfat greseste atata timp cat i se cere acel sfat sau cel putin cand ti-l da sa nu insiste sa faci ca el.