| ayase a întrebat:

Pot face facultatea de dreptul si medicina in acelasi timp? thinking

Răspuns Câştigător
| 0rlando a răspuns:

Da, din punct de vedere legal ai tot dreptul să faci ambele facultăți în același timp, ba una din ele chiar fără taxă, dacă ai media corespunzătoare, desigur. Dar facultatea de drept este foarte grea, iar cea de medicină mult mai grea decât cea de drept și trebuie să mergi zilnic la toate cursurile. La medicină nu se acceptă note mai mici de 8 și prezența este obligatorie. Decât să faci compromisuri și să nu termini nici o facultate, mai bine faci una și bună.

| CoquineNoire a răspuns (pentru 0rlando):

E pe dracu grea facultatea de drept... vorbiti fara sa stiti.
majoritatea studentelor sunt pitipoance (acum nu generalizez, si daca ele absolva, cine nu poate?) si pe langa drept mai fac 2-3 materii usoare, spre deosebire de alte facultati mai complexe.
in legatura cu intrebarea ta, daca te tine portofelul sa le faci pe amandoua, poti. (aia de medicina are taxa cam 60 milioane pe an, aia de drept, maxim 20, dar depinde de oras).
nu prea e indicat sa incepi ceva si sa nu apuci sa termini, dar faceti cum doriti.

14 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Dacă faci 2 facultăți simultan le faci prost pe amândouă.
Medicina este mult mai serioasă decât dreptul.

| daria2000 a răspuns (pentru MMihai):

Eu nu am glumit cand am zis "mai ales la medicina"

| daria2000 a răspuns (pentru MMihai):

Scuze nu tie

| Romanian a răspuns:

Daca esti mai bun decat Superman, si poti opri timpul, da le poti face pe amandoua. Apropo, trebuie sa fi si mai bogat decat IronMan!

| SaveTheNature a răspuns:

Sunt care pot face 2 facultati odata. Cunosc persoane.
Insa nu e necesar. Una si buna trebuie. Daca totusi faci 2 facultati ar trebui sa aiba legatura intre ele sa iti vina mai usor.
Dreptul si cu medicina se lega pre putin si ai sa inveti materii total diferite.
Uite de ex dreptul se leaga bine cu stiinte politice, sau cu stiinte sociale.
Medicina se leaga bine cu facultatea de chimie, sau de biologie,happy.
Dintre drept si medicina, eu unul as alege medicinahappy.
Ca are atatea segmente:X
poti fi oftalmolog, orl-ist, pediatru, dermatolog, neurolog, ginecolog, sau chiar chirurghappy.
Succes!

| Rockart a răspuns:

Dacă faci faţă.

| doctorandus a răspuns:

Daca asa scrii, n-ai sanse sa faci dreptul.

| MissDyDee a răspuns:

De putut poti ca nu te tine nimeni. dar nu o sa ai nici timp si nici putere sa le faci pe amandoua simultan. pur si simplu nu ai cum ..amandoua sunt foarte grele si necesita foarte mult timp..deci..eu zic sa incerci una din ele acum si daca dupa ce termini vrei sa o mai faci si pe a doua bravo tie poti sa o faci.plus ca... ce faci cu medicina si cu dreptu? nu prea se pupa una cu alta vezi tu? daca tot alegi sa faci doua facultati alege ceva care sa le poti lega pe viitor... poti sa faci dreptul si ulterior limbi straine daca vrei si iesi un traducator specializat pe drept..sau asa ceva.adica ceva care sa mearga legate pentru a scoate ceva bani pe viitorhappy. sper ca ti-am fost de foloshappy

| AlexTroll a răspuns:

Sincer cred ca se poate dar iti va fi foaarte greu, ori faci una si buna ori le faci pe amandoua una dupa alta...bafta

| daria2000 a răspuns:

Nu sunt amandoua foarte grele
mai ales cea de medicina

| daria2000 a răspuns:

De ce razi?

| daria2000 a răspuns:

Crezi ca am glumit cand am zis "mai ales la medicina"? nu vad motiv de a pune puncte de suspensie sau de a rade!