Poti sa pretinzi ca te simti liber. Fiecare avem un radar interior, primit in dar de la Creatorul nostru care ne avertizeaza cand traim pe langa sensul pentru care am fost creati si ne impiedica sa ne simtim liberi cand nu traim in armonie cu El.
Orice om se simte liber, atat timp cat face ceea ce crede si-i place. Restul e cancan.
Când ştii că eşti stăpânit de patimi şi slăbiciuni dar nu faci nimic, subconştientul oarecum a acceptat deja ideea deci te poţi numi încă liber.
Depinde ce intelegi tu prin om liber=patimi si slabiciuni Omul a fost, este si va fi liber Totul depinde numai de el
Nu. Părerea mea. De ce? Pentru că ești stăpânit de acele patimi, vicii, etc. Deci numai dacă ești liber de acele lucruri, atunci te poți simți cu adevărat liber.
Daca nu esti stapanit de patimi si slabiciuni nu esti om si daca nu esti om cum ai putea sa te simti un om liber.
Esti liber doar atunci cand sufletul tau se simte cu adevarat fericit, parerea mea
Daca prin libertate asta intelegi, poti sa te simti liber chiar si atunci cand esti stapanit de patimi si slabiciuni. Libertatea de a alege este factorul determinant al unui om liber, prin ea caracterul libertatii ia amploare.
http://irinelpintilie.blogspot.com/
Nu! nu ma pot simti un om liber atuci cand sunt stapanita de patimi si slabiciuni.
Citez : ´´ Majoritatea oamenilor nu doresc libertate, pentru ca libertatea implica responsabilitate, majoritatea oamenilor sunt speriati de libertate. ´´
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: